Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik védik kis lászlót a nemi...

Akik védik kis lászlót a nemi erőszak miatt amit csoportba követett el, azok védik a migránsokat is? Szóval a liberalisták védik Kist?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 5. 21:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én dobom 7es, mert életemben nem követtem el nemi erőszakot. De abban egyetértek, hogy régen volt, hülye volt, és megkapta érte a büntetését (gondolom)

Max ciki.

2016. ápr. 7. 08:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Elolvastam mit tett. Visszavonom amit előbb írtam, egy ilyennek semmi keresnivalója gyerekek és nők közelében. Mondjon le, vonuljon nyugdíjba, örüljön hogy az élettől kapott még egy esélyt, de húzza meg magát
2016. ápr. 7. 08:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Ami azt illeti a józan ész szerint nem szabadott volna oda ültetni ahol van és volt az elmúlt évtizedekben.

Az élet viszont adott neki esélyt hogy bizonyítothasson és bizonyított

Tulajdonképpen a szakmának kell eldontenie hogy bízik e benne.

2016. ápr. 7. 11:32
 14/16 anonim ***** válasza:
83%

"liberalista" jelen.

Én nem védem Kisst, senkit sem védek, aki gyengébbeket bánt, de lássuk be, jogilag ő most rendben van. Leülte a büntijét (ami szerintem is kevés), nem tiltották el a foglalkozásától (meg kellett volna tenniük), így 50 év után mutogatni erre kicsit elkésett dolog. Ez olyan kicsit, mint amikor előrángatnak valami szerencsétlen 95 éves vénembert Dél Amerikából, hogy náci bűnös és "húdemegbüntetjük", életfogytiglan a hátra lévő 4 hónapjára. Tehát hagytuk, hogy Kiss leélje az egész életét gyerekekkel foglalkozva, majd 75 évesen meghurcoljuk érte. Szépen nyugdíjba fog menni és páran azt fogják hinni, hogy elértek valamit, miközben azokkal a szemetekkel kéne így foglalkozni, akik most követik el a hasonló bűncselekményeket.

A migránsokról az a véleményem, hogy igenis segíteni kell nekik, de nem mindnek. Nem mosnám össze a valódi liberalizmust, a fanatikus "jogvédéssel". Aki bűncselekményt követ el az nem érdemel védelmet, és az sem, aki csak gazdasági okokból jön, tekintve, hogy akkor holnapra 6 milliárd ember élne jogosan Luxemburgban. Arról nem is beszélve, hogy amíg bénáznak a hazatoloncolásával, addig foglalja a helyet az ellátórendszerben és segíteni lehetne helyettük egy családnak például, akik valóban a háborúból jöttek.

2016. ápr. 7. 12:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem annak ellenére,hogy szakmailag bizonyított az azóta eltelt 55évben,az egyetlen helyes döntés az lehetne,ha lemond.Ez az "ingyenreklám" aligha fog jót tenni az úszócsapatnak és külföldön is van média,vannak újságírók.Nem hiszem,hogy nagy öröm lenne,ha az olimpián az eredmények helyett a szövetségi kapitány személye,múltja lenne a fókuszban.
2016. ápr. 7. 14:10
 16/16 anonim ***** válasza:

Mennyi ilyen lehet még.

Érdekesség K.Bálint ügyvédjét is Kiss LÁszlónak híjjják.

2016. ápr. 13. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!