A magyarok miért sajnálkoznak a külföldi bevándorlóproblémák miatt (nemi erőszak)?
A nyugat-európai csak maguknak köszönhetik a gondokat.Ők azok, akik büszkék arra, hogy milyen befogadóak.Szoktam is ennek hangot adni azzal a "refugees welcome" hülyeséggel.
Nem kell őket sajnálni, sőt meg is érdemlik.Én csak azokat sajnálom, akik nem támogatják ezt a betelepítést és mégis kaptak pár "pofont".
Én is nő vagyok, volt már eset, amikor megpróbáltak megerőszakolni.
Egy ilyen után, a nők egyrésze lelkibeteg lesz, ugyanis egy öröökre nyomot vagy.
A nők másik része pedig erőssé válik, én úgy gondolom, az utóbbiak közé tartozom.
Azóta sokkal racionálisabban látom a dolgokat, tudok érzelemmentes döntéseket hozni, elveszítettem a naivitásomat is.
Ha nem történik meg velem, lehet még sajnám is valamilyen szinten a migránsokat.
Ez a komoly nemierőszakhullám nem volt elég kijózítató hatású a nyugat-európaiakra nézve.
Lehet elkellene még pár ilyen.
Sajnos a nők azok, akik főleg pártolják ezeket.Azért, mert nagyon sokuk nem tud érzelemmentesen gondolkodni.
Azért elég szénalomra méltó a gondolkodásod. Szerinted megérdemli a nyugaton élő sokszor 6-10-14 éves kislányok, kisfiúk is, hogy megerőszakolják őket, mert a nyugati politika beengedte a migránsokat?
Tudod bármilyen a politikai helyzet, azért nem kéne azt mondani, hogy
" helyes, erőszakoljátok meg a nőket, gyerekeket, mert megérdemlik!!
Én még az ellenségemnek sem kívánnák ilyet (vár nincs ellenségem) de neked sem ártana egy jó nagy pofon az élettől! Na majd akkor te se lepődj meg ha azt mondják "megérdemelted"
Tegyunk kulonbseget, jo? Volt egy cikk valami migranssimogato Linke libuskarol akit megdugtak csoportban a retkek, es meg o kert bocsanatot... Na ot nem sajnalom egyaltalan, hacsak nem azert mert ilyen hulye szegenyke.
De az artatlanokat igen, foleg hogy az usa zsoldban allo kormanyuk kozel sem a neppel egyetertesben donti el, hogy a migransinvazio soran otodik hadoszlopot jatszik.
Egyszerű, ezzel próbálják leplezni hogy ők is pontosan ugyanilyen erőszakos népség, csak ők nem az idegenekkel szemben hanem a saját családjukkal. Akkor a magyarok is takarodjanak Európából?
Ja és milyen nemierőszak-hullám, te eszelős hülye? Ez idő alatt szerinted az őslakos, felvilágosult fehér keresztények hány nőt erőszakoltak meg, nem is beszélve a pedofil papjaikról?
Utolsónak üzenném, hogy hozzon ide nekem random tíz migráns, mondjuk azonosítószám alapján válogatva és tegye meg ugyanezt tíz fehér, nyugat-európai állampolgárral. Ezt mintavételezésnek hívják.
Állítsa mellém és vessen alá mindet bármilyen tesztnek, ahol a műveltséget, az értékrendet és a kulturát mérik.
Az életemet teszem rá, hogy a migránsok alulmaradnak.
De ajánlok egy sétát, személyesen velem egy befogadótábor mellett szombaton éjjel, majd ugyanígy egy sétát egy magyarok lakta belvárosban szombaton éjjel. Meglátjuk, hogy hol rabolnak ki hamarabb vagy ha nő vagy, akkor hol szólnak be többször...
Van még kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!