Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz azokkal az erőszakos...

Mi lesz azokkal az erőszakos betelepülőkkel, akiket Magyarország nem tud visszatoloncolni?

Figyelt kérdés

[link]

Magyarország most komolyan olyan menekült HotSpot lesz, mint Görögország, vagy Macedónia?

Ilyen hozzáállással hogy a francba lehet Szerbia EU-s tagjelölt?

Én nem akarom, hogy még több menekülttábor nyíljon, és majd Magyarország is dugig legyen ezekkel a tetvekkel, már bocsánat.

Nem provokálásnak szánom a kérdést, de hogy csinálhat ilyet Szerbia? Mi akkor miért nem küldjük vissza őket azzal a felkiáltással, hogy Magyarország meg nem engedi be őket?

Most mi lesz megint ebből? :(

2016. márc. 11. 16:56
 1/1 anonim ***** válasza:
91%

Bevallom őszintén én 2008-ban, amikor Koszovó kivált Szerbiából, még sajnáltam is kicsit őket, hogy elveszítették a "szerbek bölcsője" nevű területet az albánok javára, de most, hogy EU-s tagságra pályáznak, miközben jól hátba szúrják a környező országokat (főleg Horvátországot és minket), más lett a véleményem.

Ilyen aljas, gerinctelen országnak nincs helye az EU-ban, de megérdemelnék a Vajdaság elvesztését is.

Mellesleg ezek a migránsok sem akarnak Magyarországon maradni, Magyarország meg a menekültkérelmek 99%-át elutasítja. (hála Istennek)

Hogy mi lesz velük, nem tudom. De remélem nem ismétlődik meg megint az, ami volt augusztusban, hogy elkezdenek tömegesen menetelni az autópályán, vagy lázadozni Debrecenben. Mellesleg ha én felelnék értük, én zokszó nélkül Buszra raknám őket, és meg sem állnának a német határig. Ha Merkel még a Balkáni út lezárása ellen is tiltakozik, akkor kapja meg azt, amit akar. Aztán a németek vagy észhez térnek, vagy nem.

2016. márc. 11. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!