Magyarország miért ennyire elmaradott?
Figyelt kérdés
nem fejlodik az orszag, kulfoldon 4-5szaz ezer forint a minimalber, ugyanazert a munkaert mo-n kapsz 76ezret. miert van ekkora kulonbseg?2016. márc. 9. 10:25
1/22 anonim válasza:
Qualis grex, talis rex, vagy fordítva, ahogy tetszik.
2/22 A kérdező kommentje:
atszamizva az elelmiszer is fele annyiba kerul, szoval az az 500ezer tobbet er mint mo-n.
2016. márc. 9. 10:31
3/22 anonim válasza:
Szerintem ha kitanulsz egy jó szakmát, akkor te is fogsz több százezret keresni. Legalábbis ezt tapasztaltam, most lakásfelújításnál. Ezek a szakemberek valóságos császárok.
4/22 anonim válasza:
Mert aljasok az emberek egymással. Ezért.
5/22 A kérdező kommentje:
3-4 szakmám van, de az magyarországon sz*rt se ér.
Több "ismerősőm" is külföldön dolgozik, segédmunkásként keresnek 4-500ezreket.
Itt ha szétdolgozod magadat napi 10 órában keresel 100at(segédmunkával)
2016. márc. 9. 10:56
6/22 anonim válasza:
Mégis milyen szakmáid vannak neked?
Egyébként meg nézz délre, ahol évente nem keresnek annyit mint te egy hónapban
7/22 A kérdező kommentje:
Délre? Szerintem még ott is jobban élnek.
2016. márc. 9. 11:37
8/22 anonim válasza:
Magyaroszág a világ legfejlettebb országaihoz tartozik. Nyilván nem vagyunk egy szinten nyugat-Európával (és lassan Közép-Európával sem leszünk), de azért az emberiség 80%-a szívesebben élne itt, mint a saját otthonában.
9/22 A kérdező kommentje:
Utolsó, el is hiszed amit irsz? Az emberiség 80%-a? Szerintem az ilyenek miatt tart itt az ország. Olyan szinten elbutitott a magyar media hogy az hihetetlen :D
Tipikus magyar felfogas, sz@r az ország, de az a másik meg mégsz@rabb.
2016. márc. 9. 13:24
10/22 A kérdező kommentje:
még a haborubol menekulo migransok se akarnak IDE jonni. Alomvilagban elsz...
2016. márc. 9. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!