Egyetértenél a Rendőrség feloszlatásával és helyüket a Magyar Gárda vegye át?
"Igen, remek ötletnek tartom, hogy a szakképzett embereket..."
A kérdező egyszerűen csak nem gondolta át... Szerintem. Ne legyünk már mindig reflexből rosszindulatúak:)
A rendőrség ne legyen párthadsereg. (Sajnos az, ugyanúgy mint a gárda)
A gárdára és a hasonló félkatonai szervezetekre semmi szükség nem lenne normális helyzetben.
Csakhogy a helyzet nem normális!
"Tudod, fejétől bűzlik a hal."
A kormány meg ígyis - úgyis fel lesz oszlatva.
"Mi ez az újabb jobbikos hülyeség? "
Ez most mitől jobbikos? 90óta kampányolok a rendőrség beszüntetéséért, márpedig akkor még jobbik sem volt. A Gárda részemről csak felvetés, felőlem a MÁV szakszervezet is ellethatná ezt a feladatot. A lényeg mindössze annyi, hogy a rendőrség legyen mindenképp feloszlatva!!!
"Igen, remek ötletnek tartom, hogy a szakképzett embereket ideológiailag megbízhatóakra cseréljük. Javaslom, hogy a kérdező egész családját holnaptól kezdve jobbikos anyagmozgatók kezeljék orvos helyett, a műtéteket meg a legmegbízhatóbb pártmunkások krémje végezze."
Mért eddig orvosok kezelték? Vagy ezzel most akarsz mondani? Én mindent csak házilag gyógyítok orvosnál 25éve nem voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!