Szerintetek igaza van a pszichológusnak? Mi lesz ennek a vége?
Kérem, hogy a személyeskedő, gyalázkodó, a véleményt formálót személyében hitelteleníteni próbáló válaszokat mellőzétek! Azokkal csak azt igazolnátok, hogy igaza van, mert a mondandóját nem lehet cáfolni.
Nem olvastam végig. Ha most ha az illető azt nyilatkozta volna, Orbán igaz ember, ő a legmegfelelőbb vezetője hazánknak, jönnének a kommentek: Ki a tököm az a Dr. Varga Zoltán? Nem lehet megkerülni, ki mondta, mert ha Kovács 23. János ennek az ellenkezőjét mondja, akkor mi van? Ki az a Varga Zoltán? Miért kéne hitelt adnunk a véleményének?
Én nem hallottam róla, hogy az ő véleménye megkérdőjelezhetetlen, égből hullott isteni kinyilatkoztatás.
Mindenkinek vannak gondjai, éveken át egy ország miniszterelnökének lenni - mindnek, Gyurcsánynak, Hornnak, akármelyiknek - nyilván iszonyú stressz, hatalmas felelősség.
Sok mindenben egyetértek a cikkel, de vannak tévedései (Az elsőnél megálltam):
A szovjet kivonulás folyamatba volt ("diszkréten") a "ruszkik haza" beszéd elmondásakor. Kellett egy feláldozható figura, akire hivatkozva a kivonulás szentesíthető, de ha Gorbacsov bukik akkor beáldozható. Bevállalta és tudott vele élni (Gorbacsov meg később bukott).
Tökmindegy. A cikk lényege, hogy '89-ben Viktor még egy lelkes, fiatal gyerek volt, aki őszintén hitt egy jobb jövőben.
Konkrétan, hogy Orbán Viktor fél, arról nem tudok véleményt kialakítani, de általános tapasztalat, hogy egy ekkora felelősség és kénszer az bizony lerakódik az ember vállára.
Nem csípem Orbánt, de ha a jövőben egy olyan mondat hagyná el a száját, hogy "Fáradt vagyok" akkor teljesen megtudnám érteni, és tudnám, hogy ez még csak a szépített változata a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!