Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lett vége a Kossuth...

Miért lett vége a Kossuth téri tüntetéseknek?

Figyelt kérdés
Elfogadottá vált Orbán Viktor?

2016. jan. 12. 20:46
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Megunták.
2016. jan. 12. 20:50
 2/7 anonim ***** válasza:
2%

Okt 23-n feloszlatták, utána körbekordonozták a teret.

Azután 50 M-ból kellett felújítani a telih.gyozott lerombolt teret!

2016. jan. 12. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:
5%

Az, hogy folyamatosan kijártak az emberek, meghallgatták 6 nyeszlett egyetemista és ombutsman unalmas, felolvasott beszédét, aztán hazamentek.

Ez elsőre még lehet, hogy jó buli, csak negyedszerre meg ötödszörre már rohadt unalmas tud lenni...

2016. jan. 12. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Miért, eddig nem volt elfogadott?
2016. jan. 13. 01:33
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
Sajnos nem ért el semmilyen célt, ezért felhagytak vele az emberek. Aki teheti inkább elköltözik egy boldogabb országba...
2016. jan. 13. 07:57
 6/7 anonim ***** válasza:

nem lett elfogadott, csak egyszerűen akik szervezték feladták, mert nem tudtak megmozgatni túl sok embert vele

ami egyáltalán nem azt jelenti hogy az emberek szeretik v elfogadják a jelenlegi rendszert, egyszerűen sztem elvesztették a hitüket abban, hogy ők bármi változást elő tudnak idézni, és inkább otthon morgolódnak, vagy tervezik a külföldre költözésüket, külföldi tanulmányaikat (én ez az utolsó vagyok)

2016. jan. 13. 15:18
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

utolsó: a többség, akinek van egy kis esze, az tudja, hogy nincs alternatívája a Fidesznek, ezért felesleges leváltani, mert csak rosszabb lesz

mellesleg az ország jobb irányba halad, mint mondjuk Fletóék korában

2016. jan. 14. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!