Miért lett vége a Kossuth téri tüntetéseknek?
Okt 23-n feloszlatták, utána körbekordonozták a teret.
Azután 50 M-ból kellett felújítani a telih.gyozott lerombolt teret!
Az, hogy folyamatosan kijártak az emberek, meghallgatták 6 nyeszlett egyetemista és ombutsman unalmas, felolvasott beszédét, aztán hazamentek.
Ez elsőre még lehet, hogy jó buli, csak negyedszerre meg ötödszörre már rohadt unalmas tud lenni...
nem lett elfogadott, csak egyszerűen akik szervezték feladták, mert nem tudtak megmozgatni túl sok embert vele
ami egyáltalán nem azt jelenti hogy az emberek szeretik v elfogadják a jelenlegi rendszert, egyszerűen sztem elvesztették a hitüket abban, hogy ők bármi változást elő tudnak idézni, és inkább otthon morgolódnak, vagy tervezik a külföldre költözésüket, külföldi tanulmányaikat (én ez az utolsó vagyok)
utolsó: a többség, akinek van egy kis esze, az tudja, hogy nincs alternatívája a Fidesznek, ezért felesleges leváltani, mert csak rosszabb lesz
mellesleg az ország jobb irányba halad, mint mondjuk Fletóék korában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!