Nyugdíjasok többsége Fidesz párti?
Utaztam a buszon és az utasok többsége 70pluszos volt.
Elkezdtek hangosan panaszkodni,hogy még mindig sok kommunista él az országban és ez ellen "csak a Fidesz" tehet valamit.
Orbánt éltették,hogy bezzeg ő ott ült az első sorban a Szent István bazilikában és Orbán egy igazi keresztény ember aki megvédi Európát a migránsoktól és mindentől ami rossz.
Ennyire elhiszik amit a köztévében hallanak?
Szerintem nem. Mivel még a régi rendszerben nőttek fel és abban élték életük nagy részét, inkább ahhoz kötődnek. Legalábbis én a saját ismerőseim körében ezt látom.
Meg egyébként ha megnézel különböző politikai eseményeket, minden párt szimpatizánsainak nagy része idős. Ők már ráérnek ilyen eseményekre menni :D Meg talán unatkoznak és kell nekik az elfoglaltság.
Így elképzelem a szituációt, ahogy felszállsz a buszra, elindulsz hátrafelé, egyszer csak egy nyugdíjas nő felkiált, hogy "még mindig sok a kommunista az országban..." egy másik a Bazilikás történetet kezdi el mondani, a harmadik elordítja magát, hogy "megvédi Európát..." végül mindannyian felállnak és ezt a dalt éneklik kórusban.
Ne is mondd.
Nagyanyám nekem is ilyen mélykeresztény Fidesz-fan és folyamatosan azt hallgatom tőle, hogy én szégyellhetem magam, mert nem megyek templomba, amikor ennek és annak az unokái mind ott vannak és neki kell szégyenkeznie miattam, amikor kérdezik tőle, hogy én miért nem vagyok ott. A múltkor e-mailt akart velem íratni Orbánnak, mert szerinte a palackos gáz annyira nem is lett olcsóbb és csináljon már valamit vele.
Szóval meg vagyok áldva vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!