Még mindig azt gondoljátok ( fideszesek ), hogy jó lesz így Paks 2?
Ez tökéletesen azt igazolja, amit mi mondtunk, csak neki bizonyítékai vannak, meg konkrét eseteket sorol fel, mi meg csakfeltételeztünk.
Itt nem az atomerőmű építéséről van szó, az maga egy jó ötlet. De nem így. Nem egy ilyen vállalattal / céggel, nem ilye körülmények között ( titkos szerződések, nem nyílt pályázatok, stb. ).
444
ahol egy csapat közgázról kibukott szerencsétlen budai kisfiút benyomnak, hogy újság írjanak, és most műszaki területen szakértenek :DD
és akkor csodálkoznak mi bajuk a műegyetemistáknak a a corvinussal
Itthon még ennél is durvább lesz, amikor a közmunkásokkal fogják az atomerőművet építtetni.
De jóvanazúgy...
"és akkor csodálkoznak mi bajuk a műegyetemistáknak a a corvinussal"
A személyes tapasztalatom az, hogy a műegyetemistáknak mindenkivel bajuk van saját magukon kívül, tehát nyugodtan fel lehetne sorolni az összes felsőoktatási intézményt, akikkel bajuk van. Teljesen mindegy, hogy jogász, nyelvész, vegyész vagy biológus vagy a BME-sek szerint mindenki hülyébb nálunk meg semmirekellő büfészakos.
"A személyes tapasztalatom az, hogy a műegyetemistáknak mindenkivel bajuk van saját magukon kívül, tehát nyugodtan fel lehetne sorolni az összes felsőoktatási intézményt, akikkel bajuk van. Teljesen mindegy, hogy jogász, nyelvész, vegyész vagy biológus vagy a BME-sek szerint mindenki hülyébb nálunk meg semmirekellő büfészakos."
nem tudom, nem vagyok BME-s nem is voltam
a hozzászólásom arra irányult, hogy a 444es társaság tökéletesen megfelel annak, amivel a BME-s fiúkák vádolják őket
önmaguk paródiái
De egyébként az egyetemistáknak nem sok köze van a kérdéshez.
És függetlenül az igazság tartalomtól, mi a véleményetek a titkosításról? Illetve az oroszok megbízhatatlanok, lehetne a németekkel vagy a franciákkal csináltatni ( főleg hogy a németek csinálják az egyik legmegbízhatóbb atomerőművet ).
a finneknek is jók az oroszok...
komolyan a kormányfikázók.hu a hiteles forrás, hogy ki mennyire precíz a piacon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!