Miért lett divat manapság szidni a jelenlegi kormányt?
Én azt tapasztaltam, hogy nagyon is divat lett szidni a Fideszt, Orbán Viktort meg főleg.
Ezt bizonyítják az elmúlt 5-6 évben történt kormányellenes tüntetések ott is szánalmasan űztek gúnyt a Fideszből.
De ezt a mindennapi életben is tapasztaltam.
Pl egy társaságban felválaltam, még a 2014-es választások után, hogy a Fideszre szavaztam és a többiek, akik egyébként komolytalanok és gőzük sincs a politikáról, elkezdtek gúnyolni engem de rendkívül gyerekesen, leégettek és ilyeneket mondtak, hogy "szép példaképed van Orbán Viktor, ha kérdeznék nem ismerlek téged,lúzer"
De internetes fórumokon, vagy akár a média bármely részén olyan témákban aminek egyébként semmi köze a politikához, ott is előjön elég gyakran az Orbánozás meg a fideszezés,
Vagy mondok egy másik példát: egy barátom fia aki most 8.os általános iskolás és mesélte, hogy az iskolában az osztálytársai időnként ha kapcsolódó téma van elkezdenek gyakran "köcsög Orbánozni"
Most komolyan 14 éves komolytalan iskolások mit tudnak erről a témáról, a politikáról?
Akik nem hozzáértők azok körében is nagy mértékben jelen van ez a divat.
Ezt tapasztaltam, de szerintem ti is hallottatok már erről.
De miért szidják őket ennyien? Miért vált divattá?
Mindig az éppen aktuális kormányt szidják kérdező.
Amúgy azért, mert 6 éve ez a kormány van hatalmon, 5 évig egyedül volt 2/3-uk, azt csinálnak így is, amit akarnak nincs igazi, normális ellenzék.Pont ez a baj kérdező, hogy én például nem vagyok Fideszes, csak sajnos nincs komolyan vehető ellenzéki párt, aki tud mást is azontúl hogy "Orbán mondjon le".Emiatt sok a bizonytalanok aránya.
5-10 éve Gyurcsányt volt divat és még valamilyen szinten most is szidni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!