Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lett divat manapság...

Miért lett divat manapság szidni a jelenlegi kormányt?

Figyelt kérdés

Én azt tapasztaltam, hogy nagyon is divat lett szidni a Fideszt, Orbán Viktort meg főleg.

Ezt bizonyítják az elmúlt 5-6 évben történt kormányellenes tüntetések ott is szánalmasan űztek gúnyt a Fideszből.

De ezt a mindennapi életben is tapasztaltam.

Pl egy társaságban felválaltam, még a 2014-es választások után, hogy a Fideszre szavaztam és a többiek, akik egyébként komolytalanok és gőzük sincs a politikáról, elkezdtek gúnyolni engem de rendkívül gyerekesen, leégettek és ilyeneket mondtak, hogy "szép példaképed van Orbán Viktor, ha kérdeznék nem ismerlek téged,lúzer"

De internetes fórumokon, vagy akár a média bármely részén olyan témákban aminek egyébként semmi köze a politikához, ott is előjön elég gyakran az Orbánozás meg a fideszezés,

Vagy mondok egy másik példát: egy barátom fia aki most 8.os általános iskolás és mesélte, hogy az iskolában az osztálytársai időnként ha kapcsolódó téma van elkezdenek gyakran "köcsög Orbánozni"

Most komolyan 14 éves komolytalan iskolások mit tudnak erről a témáról, a politikáról?

Akik nem hozzáértők azok körében is nagy mértékben jelen van ez a divat.

Ezt tapasztaltam, de szerintem ti is hallottatok már erről.

De miért szidják őket ennyien? Miért vált divattá?

2016. ápr. 1. 21:31
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%
"komolytalanok és gőzük sincs a politikáról" Az öszödi beszédtől is rengetegen vonultak utcára felháborodni, meg tüntetni, főként ilyen emberek. Tudod amikor Békemenetet szervező, kormányt támogató Bencsik András is azt mondja, hogy összességében ez egy pozitív tartalmú beszéd volt, csak a kiemelt részletek miatt hangzik olyan szörnyűnek, akkor el lehet gondolkodni, hogy mennyire sokan vannak azok akik nem értenek a politikához.
2016. ápr. 1. 22:08
 12/46 anonim ***** válasza:
100%

A jelenlegi kormányt mindig is nagy divat volt szidni, mégpedig azért, mert lenyúlják az ország pénzét és a töküket vakargatják cserébe.

Nem tudom, szerintem érthető az elégedetlenség.

2016. ápr. 1. 22:14
 13/46 anonim ***** válasza:
79%

provokáció a kérdés vagy sem....

meg még OFF is, mert akutya sem kérdezte tőlem, de:

ha csak azért legyen Viktor, mert nincs más, akkor legyen Fletó.

Mert nincs más. legalább változatosabb a sz@r színe. Hol piros, hol narancs.

Itt hívnám fel újabb OFF-fal a mélyérdemű figyelmét, (még mielőtt....), hogy kommunizmus soha de soha nem volt hazánkban. Szocializmus igen.

Ennyit a komcsikról

Üdv: egy nem jobbos, nem balos, hanem egyszerűen a sz@r jelen irányát megelégelő valaki.

2016. ápr. 1. 22:15
 14/46 tetro ***** válasza:
97%
Szerintem a gond azzal van, hogy a kormányunk már régóta nyíltan rabolja szét az országot. Egy normális jogállamban, ahol van független ügyészség, bíróság, már rég végük lenne. Én az őszödi beszédnél is azt gondoltam, hogy azonnal le kellett volna mondani. De mostanában hetente bukkan elő egy olyan ügy, ami miatt bármilyen civilizált országban azonnal takarodnia kellene a kormánynak. Pl hogyan történhet meg, hogy a miniszterelnök apja 155millióért birtokot vesz, majd valaki azonnal 10évre előre fizetve ugyanennyiért kibérli és nem is használja? Ez a korrupció maga. És abból több tucatnyi van. Teljesen nyíltan... Elképesztő cinizmus ezek tudatában divatnak nevezni azt, ha valaki szidja ezt a kormányt...
2016. ápr. 1. 22:15
 15/46 tetro ***** válasza:

22.17

Vajon a kórházakban van már csak lipsibolsikat felzabáló húsevő baktérium? Vagy az igaz hazaszeretet megvéd-e tőlük? :D

2016. ápr. 1. 22:18
 16/46 anonim ***** válasza:
100%

Na mi van kérdező, a mocskos maji fijatalok szidják a fiatal demokratáidat? :D

Xar ügy...

2016. ápr. 1. 22:19
 17/46 anonim ***** válasza:
100%

14: ott a pont.

15: mit fogsz mondani, ha testközelből találkozol a kis apró pl Ebolával? :)

2016. ápr. 1. 22:20
 18/46 anonim ***** válasza:
68%

"vagy mert nem tetszik nekik hogy a sulikban két éve már wcpapírra sincs pénz, pedig szeretnek pisilni, kakilni néha..."

Na látod ez a baj! Ti lipsibolsik annyira igényesek vagytok! Egy Igazi Magyar szívós, mint a csikóbőr, gyors, mint a pulikutya és kemény, mint a Kru... Csepeli acél!!!

Itt nincs lacafaca!!! Nincs pisikaki szolgálati idő alatt!!!

2016. ápr. 1. 22:25
 19/46 A kérdező kommentje:

"Miért "jobb" Viktor, mint Gyurcsány?"

Véleményen szerint Orbán azért jobb, mert Gyurcsány velejéig korrupt volt és tönkeverte a gazdaságot.

Részt vett a privatizációban Horn Gyulával és Apró Antallal együtt amikor eladták a gyárainkat magánkézbe és ezzel egy rakás embert utcára tettek! Még olyan gyárakat is bezárattak amik százéves nemzeti örökségeink voltak.

Valamint a 2006-os rendőri fellépés, a szemkilövetés is pl eléggé kiverte nálam a biztosítékot vagy, hogy Gyurcsány izraelieket is hívott be.

Gyurcsány is bevallotta, hogy az öszödi beszédéden, hogy loptak, csaltak, hazudtak ezt nem azért vallotta be, mert megbánta a tettét. Büszke magára.

Emellet nem szimpatikus Gyurcsány meg úgy az egész baloldal kultúrális nézete: tolerancia a bevándorlókkal és a hazai cigánysággal valamint a szexuális kisebbségekkel. Tehát a liberalizmusa nem tetszik még.

Noha nem erről szól a kérdés de mivel megkérdezted így nagy vonalakban elmondtam mi nem tetszik Gyurcsányban.

De ezek után kérlek ne offoljatok, maradjunk a témánál.

2016. ápr. 1. 22:26
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, mi meg sokáig sorolhatnánk, hogy mi nem tetszik Orbánban és rengeteg érv fentebb már el is hangzott.
2016. ápr. 1. 22:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!