Baloldaliak, eddig annyira bizonygattátok, hogy nem-neeem, nincs terrorveszély. Most is így gondolkodtok a brüsszeli események után, vagy hirtelen álláspontot változtattatok, és ezután azzal jöttök, hogy hőőő, nem elég jó a biztonság Mo-n sem?
Baloldali nézetűnek tartom magam és nem gondolnám, hogy Magyarország közvetlen célpont lenne, persze itt is megtörténhet a tragédia, de nem hiszem, hogy az Iszlám Államnak mi lennénk az első számú célpontjai.
És mi az, hogy nincs ügyünk?? Attól, hogy én szociálisan érzékenyebb és liberálisabb vagyok mint a többség még nem leszek MSZP vagy DK szavazó. Szóval nem tudom mire gondoltál azzal, hogy mindig csak a kormány bukását akarjuk (mintha annyira egységes lenne a bal skála).
Én (meg gondolom sokan mások) egy élhető országot szeretnék, ahol nem az az érték, hogy megbélyegezzük az embereket (és igen, még nácinak sem bélyegzünk valakit csak azért mert kicsit radikálisabb nézeteket vall) és ahol a kormány nem vízionál minden bokor mögé és ágy alá Soros Gyuri bácsi által fizetett ,,ballib'' ,,nemzetrontóka''.
Ha ettől baloldali vagyok akkor büszkén vállalom, ha tetszik, ha nem.
Akkor ma is leírom:
A franciaországi és brüsszeli robbantás bosszú volt,mert ezek segítettek az USA-nak keverni a sz*rt a közel-keleten.Ha robbantanak máshol is,az nem valószínű,hogy itt lesz.Ott van még Németország,Svájc stb.Félni majd akkor kell,ha Ausztriában robbantanak.A Nyugat a célpont,nem Mi.
22:14, honnét veszed ezeket? Azonkívül, hogy csak kitaláltad. És nagy magabiztossággal előadod, mint szakértést.
Nem (csak) a Nyugat a célpont - mindenki célpont. A tehénszarban előbb találnál logikát, mint a várható terrorcselekmények lehetséges helyszíneiben. A tiédhez hasonlóan erős logika az is, hogy valamikor, akár a következő alkalommal, nem nagy városban robbantanak, hanem közepesben, vagy kicsiben, nem a Nyugaton robbantanak, hanem pl. Magyarországon. És pontosan azért, hogy mielőtt a kisebb helyeken élőkben kialakulhatna egy olyan morbid logika, hogy mindig a nagyobb helyen robbantanak, vagyis mi kicsik biztonságban vagyunk, a kis helyen élőkre is ráeresztik a félelmet, hogy mindenki féljen.
Hát én az pont hogy a migránsválság kapcsán lettem baloldali a magyar belpolitikában, vicc, hogy a fidesz mennyire szándékosan hülyének nézi az embereket, akik persze hülyék is, és be s nyelnek mindent, a jobbik szintén ugyanez... csak nyomatni tudják a szokásos hazaárulós demagóg szöveget, közben hatásos érvelésük nincsen, ami van, meg tévedés vagy szándékos hazugság...
milyen terrorveszély két robbantás miatt? a madridi robbantások idején nem volt migránsválság, 9/11-nél megint nem, az IRA és az ETA merényleteinél megint nem, a bostoni robbantásnál megint nem, tehát a terroristák robbantgatásainak nincs ahhoz köze, hogy hány százezer menekült vagy gazdasági bevándorló jött be... milyen beszűkült látásmódja lehet, aki 1 millió migráns bejövetele után azt hiszi, hogy ezmiatt volt két nagyjából 10-20 fő által kivitelezett merénylet... vicc :D
a legnagyobb baj veletek, hogy alapból azt is magatok ellen állítjátok, aki szintén nem örült a migránsoknak, többek között én sem, de nem kitalált terrorveszély miatt, hanem mert egyszerűen azt akarom, hogy Európában európaiak legyenek, a közel-keleten meg az arabok, és ki nem állhatom, hogy egyre inkább jönnek ide... viszont attól még a folyamatos terrorveszélyre való hivatkozásotok annyira idegesítő, hogy remélem, legalább még 20 millióan elindulnak ebben az évben, már annyira kivagyok veletek
"Hát én az pont hogy a migránsválság kapcsán lettem baloldali a magyar belpolitikában, vicc, hogy a fidesz mennyire szándékosan hülyének nézi az embereket, akik persze hülyék is, és be s nyelnek mindent, a jobbik szintén ugyanez... csak nyomatni tudják a szokásos hazaárulós demagóg szöveget, közben hatásos érvelésük nincsen, ami van, meg tévedés vagy szándékos hazugság... "
Kisfiam! Majd ha valamelyik rokonod meghal egy ilyen pukkantásban, akkor első sorban szeretnélek látni, hogy tüntetsz a terrorhelyzetben való szabad internet, és a tokosított híváshoz való joghoz, majd ha emiatt nem sikerül senkit bíróság elég állítani, akkor vonj vállat és simogass meg egy menekültet.
Mikor írtam itt,hogy nincs terrorveszély?Link van?Mert ha nincs,akkor ne hazudozz kedves kérdező...
A kerítés pedig lóf_szt nem ér,aki akar úgyis átjön.Szétszedik,szétvágják aztán csumi.Sok értelme nincsen,csak pénzpazarlás az egész,bár stadionépítésnél kicsit hasznosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!