Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Baloldaliak, eddig annyira...

Baloldaliak, eddig annyira bizonygattátok, hogy nem-neeem, nincs terrorveszély. Most is így gondolkodtok a brüsszeli események után, vagy hirtelen álláspontot változtattatok, és ezután azzal jöttök, hogy hőőő, nem elég jó a biztonság Mo-n sem?

Figyelt kérdés
A hirtelen álláspont-változtatáshoz annyit fűznék, ha ez a lehetőség áll fent, hogy ez eléggé bizonyítja, hogy szinte sosincs normális "ügyetek", ami mellett kiálltok, hanem a célotok csak a kormánybuktatás... Ja, és ha a biztonságot találjátok ki legközelebbi kritizálási célpontnak, jusson eszetekbe, mennyire lázongtatok a kerítés ellen is, miközben ha nem lenne, a feleségeitek, lányaitok még nagyobb veszélynek lennének kitéve a mindennapokban, mert sosem tudni, melyik bevándorló az, akit csak megvezettek a jobb élet reményében, és csak egy becsületes áldozat, és melyik erőszakoló, terrorista...

2016. ápr. 1. 20:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
35%

"A cél nyilván ugyanaz: nem félni és összetartani. Nekem az lesz a győztes párt, aki ezt elhiteti velem. Utópia egyelőre, tudom jól, mert ilyen párt a jelenlegi politikai palettán itthon nincs."

A nem félés nem az, hogyha holnap reggel metrózom, és pont nincs szerencsém, akkor járulékos veszteség vagyok. Amit jelenleg művel a kormánykritikus hang a terrorkészültség bagatellizálásával felér egy hazaárulással.

2016. ápr. 1. 20:51
 12/27 anonim ***** válasza:
35%

Miért, szerinted mégis mekkora a sansza, és mi indokolja, hogy pont magyarországot robbantsa telibe az ISIS mint fontos európai vagy vallási tömegcélpontot? (Bár, ha sokat acsarkodik a mi fénylő csillagunk, mint egy vicsorgó csivava - még megtörténhet. Ha ISIS volnék, engem idegesítene... - meg akkor is, ha nem ISIS vagyok.) Ebből a megközelítésből lehet, hogy azoknak van igazuk, akik félnek.

És akkor 1:0 terror. Ha félsz, nem robbant - már félsz, akkor minek. Elérte a célját. (Mo-on megy a félelemkeltés meg a jobbra-balra agymosás robbantgatás nélkül is - mint látom).

Én nem vagyok hajlandó félni. Nem és kész. De kíváncsian várom, mi a félelem, ha nem az, hogy nem merek lemenni a metróba-ahogy írtad..? Komolyan érdekel.

2016. ápr. 1. 20:57
 13/27 anonim ***** válasza:
32%

Van terrorveszély, csak nem a migránsok miatt. Ha te ebből annyit értettél, hogy nincs terrorveszély, akkor sajnos rossz hírem van.

(a rossz hír az hogy retardált vagy)

2016. ápr. 1. 20:58
 14/27 anonim ***** válasza:
13%

Hazaárulással?

..........mentsmegisssten.......Ezek a demagóg szavak... Vajon kitől tanultad? :)

A hazaárulás nem itt kezdődött. Hanem kb az állami tulajdonú közkincsek eladásánál.

2016. ápr. 1. 21:00
 15/27 anonim ***** válasza:
32%

Biztos én voltam a figyelmetlen, de én egy baloldlai politikustól sem hallottam, hogy nincs terrorveszély se azt, hogy be kell fogadni a migránsokat, mindkettőt a fideszes sajtó találta ki.

Kérdező a baloldal, teljesen ésszerűen azt mondta, hogy nem tekinthetünk minden migránst terroristának, és nem nő miattuk automatikusan a terrorveszély, tudod tökéletesen igazuk volt, mennyi is, lassan másfél millió migráns ment el Nyugat-Európái és közülük terrormerényletben részt vett eddig kb. 4-5? Orbán és csapata már akkor migránsterroristákkal riogatott, mikor a Charlie Hebdo-nál volt lövöldözés, pedig ott eleve franciaországi születésű muszlimok lövöldöztek, nem holmi idetántorgók.

2016. ápr. 1. 21:00
 16/27 anonim ***** válasza:

Mondd, 13-as, azt gondolod, hogy te vagy az emtévé és amit kiejtesz a szádon az úgy van? Nem párbajozom szellemileg fegyvertelennel, ha retardált vagyok a szemedben akkor sem. Egészségedre, tarts annak aminek szeretnél. Hírem nekem is van: sajnos az, hogy ki nem sz.ja le.

További kellemes - bizsergető rettegést. (Ahha. A horrorfilmes topicba is te ajánlgattad a terroristás-robbantósat, ne is tagadd.) :)

2016. ápr. 1. 21:03
 17/27 anonim ***** válasza:

@16

Nem neked szólt a válaszom, hanem a kérdezőnek.

2016. ápr. 1. 21:06
 18/27 anonim ***** válasza:

Tantuszok le.

..... oké. Elnézést a leoltásért, ezt benéztem. :)

2016. ápr. 1. 21:09
 19/27 anonim ***** válasza:
7%
Mo-n nincs reális terrorveszély, főleg annyira hogy ezzel a magánéletünket csökkentsük drága Pintér sanyi!
2016. ápr. 1. 21:12
 20/27 A kérdező kommentje:
Hohó, mikor írtam én, hogy csökkentsük a magánéletünket, vagy egyáltalán féljünk a terrortámadásoktól? Én sem félek, mindenhova ugyanúgy járok, az, hogy szerintem van és volt régebben is terrorveszély, nem azt jelenti, hogy félek is...
2016. ápr. 1. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!