Baloldaliak, eddig annyira bizonygattátok, hogy nem-neeem, nincs terrorveszély. Most is így gondolkodtok a brüsszeli események után, vagy hirtelen álláspontot változtattatok, és ezután azzal jöttök, hogy hőőő, nem elég jó a biztonság Mo-n sem?
"A cél nyilván ugyanaz: nem félni és összetartani. Nekem az lesz a győztes párt, aki ezt elhiteti velem. Utópia egyelőre, tudom jól, mert ilyen párt a jelenlegi politikai palettán itthon nincs."
A nem félés nem az, hogyha holnap reggel metrózom, és pont nincs szerencsém, akkor járulékos veszteség vagyok. Amit jelenleg művel a kormánykritikus hang a terrorkészültség bagatellizálásával felér egy hazaárulással.
Miért, szerinted mégis mekkora a sansza, és mi indokolja, hogy pont magyarországot robbantsa telibe az ISIS mint fontos európai vagy vallási tömegcélpontot? (Bár, ha sokat acsarkodik a mi fénylő csillagunk, mint egy vicsorgó csivava - még megtörténhet. Ha ISIS volnék, engem idegesítene... - meg akkor is, ha nem ISIS vagyok.) Ebből a megközelítésből lehet, hogy azoknak van igazuk, akik félnek.
És akkor 1:0 terror. Ha félsz, nem robbant - már félsz, akkor minek. Elérte a célját. (Mo-on megy a félelemkeltés meg a jobbra-balra agymosás robbantgatás nélkül is - mint látom).
Én nem vagyok hajlandó félni. Nem és kész. De kíváncsian várom, mi a félelem, ha nem az, hogy nem merek lemenni a metróba-ahogy írtad..? Komolyan érdekel.
Van terrorveszély, csak nem a migránsok miatt. Ha te ebből annyit értettél, hogy nincs terrorveszély, akkor sajnos rossz hírem van.
(a rossz hír az hogy retardált vagy)
Hazaárulással?
..........mentsmegisssten.......Ezek a demagóg szavak... Vajon kitől tanultad? :)
A hazaárulás nem itt kezdődött. Hanem kb az állami tulajdonú közkincsek eladásánál.
Biztos én voltam a figyelmetlen, de én egy baloldlai politikustól sem hallottam, hogy nincs terrorveszély se azt, hogy be kell fogadni a migránsokat, mindkettőt a fideszes sajtó találta ki.
Kérdező a baloldal, teljesen ésszerűen azt mondta, hogy nem tekinthetünk minden migránst terroristának, és nem nő miattuk automatikusan a terrorveszély, tudod tökéletesen igazuk volt, mennyi is, lassan másfél millió migráns ment el Nyugat-Európái és közülük terrormerényletben részt vett eddig kb. 4-5? Orbán és csapata már akkor migránsterroristákkal riogatott, mikor a Charlie Hebdo-nál volt lövöldözés, pedig ott eleve franciaországi születésű muszlimok lövöldöztek, nem holmi idetántorgók.
Mondd, 13-as, azt gondolod, hogy te vagy az emtévé és amit kiejtesz a szádon az úgy van? Nem párbajozom szellemileg fegyvertelennel, ha retardált vagyok a szemedben akkor sem. Egészségedre, tarts annak aminek szeretnél. Hírem nekem is van: sajnos az, hogy ki nem sz.ja le.
További kellemes - bizsergető rettegést. (Ahha. A horrorfilmes topicba is te ajánlgattad a terroristás-robbantósat, ne is tagadd.) :)
@16
Nem neked szólt a válaszom, hanem a kérdezőnek.
Tantuszok le.
..... oké. Elnézést a leoltásért, ezt benéztem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!