Hány %-ra áll a Jobbik illetve a többi párt?
sztem így lesz: Jobbik 20-25-30 % között
Fidesz 45-60 % között ez a jobbik-fidesz között tétovázó rengeteg embertől függ,sok barátom is e 2 közül fog választani
MSZP 15-20 % körül
LMP,SZDSZ,MDF összesen kapnak 8-10 %ot
és amit tippelek: FIDESZ nyeri 55%
JOBBIK 25%
MSZP 15%
LMP-MDF-SZDSZ osztozkodik kb 5%on,sztem LMP kapni fog 3at mdf 2-t
ma 14:31
Hát igen, egy szót sem értesz abból, amit leírtam.
Az ilyen buta kis prolikák fognak sírni-ríni 11-én este, hogy csalás, csalás, csalás. Aztán szép lassan megszokják a tényt, hogy csodatévő vona gábor igazából egy hóemberpolitikus volt, aki elolvad, ha kijön a napra.
jaj már jobbikosok csak ezt az egyet tudjátok csinálni hogy le másoljátok az összes fideszesnek vagy más pártinak a véleményét és bemásoljátok..
ez már kezd egy picit unalmas lenni..:/
valami mással nem tudtok előjönni?
de most komolyan..
A két utóbbi gyengeelméjűnek:
Nem mi fogunk sírni, hanem ti.
4 éve van a Fidesznek, aztán a hozzátok hasonlók rájönnek, hogy a fidesz semmivel sem különb az mszp- nél.
Csak az a baj, hogy ismét el fog telni 4 év , amikor kirabol minket a kormány.
4 év múlva ti is Jobbikosok lesztek, tetszik, vagy sem.
Ha mégsem, akkor el kell fogadni, hogy ebben az országban vannak ilyen emberek is. Olyanok vagytok, mint a marhák, karikával az orrukban.Orbán fogja a kötelet.
ma 17:24
4 év múlva a jobbik már sehol se lesz. Addigra szétesik 2-3 darabra, amelyek egymást fogják zsidózni és hazaárulózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!