Hány %-ra áll a Jobbik illetve a többi párt?
" 15-20% ig jósolgatnak neki az elemzők. "
Ha az ellenzők jósolnak ennyit akkor bizony reális a 70% :)
Ep választáskor azt mondták, a Jobbik 5 %- on áll.Aztán mennyi lett belőle?
Jól emlékszem, hogy 13%?
Tehát, ha most 10-20%- ot mondanak, akkor reális az 50-60%
Ezek a számok tények, mert már megtörtént. A Fidesz számai fikciók...
"Ep választáskor azt mondták, a Jobbik 5 %- on áll.Aztán mennyi lett belőle?
Jól emlékszem, hogy 13%?
Tehát, ha most 10-20%- ot mondanak, akkor reális az 50-60%"
A félművelt bulvárújságolvasó esete a számokkal :))))
Az EP-választás előtt a kutatók 4-5%-ot mértek a Jobbiknak és 67-70%-ot a Fidesznek. Ugyanis a jobbikosok nagy része szégyellte pártpreferenciáját és hazudott (többnyire fideszt, de egy kevesen mszp-t is, ezért pl. a SZonda Ipsos jócskán túlmérte az mszp-t).
A választás UTÁN aztán hirtelen "megugrott" a Jobbik népszerűsége az összes közvéleménykutatónál. Nem azért, mert népszerűbb lett a Jobbik, hanem azért, mert megszűnt a rejtőzködés, amikor a jobbikosok rájöttek, hogy milyen sokan vannak. 2009. júniusa óta a jobbikosok rejtőzködése megszűnt vagy legalábbis erősen csökkent.
Vagyis legfeljebb néhány százalékkal lehet erősebb a jobbik, mint amennyire mérik.
Egy hete három előrehozott választáson a Jobbik 5, 15 és 24 %-ot ért el. Ugyanezeken a helyeken nyáron 10, 15 és 28%-ot. Vagyis a Jobbik most nem népszerűbb, mint nyáron, sőt, lehet, hogy vissza is esett azóta. Könnyen lehet, hogy a nyári 15%-nál gyengébb lesz 11-én.
Én előre szóltam, ne sírjatok, amikor az a "reális 50-60%" végül csak 15 lesz :))))
"A közvéleménykutatók szerint kb 15%-on áll a Jobbik, a Fidesz 2hete azt mondta, hogy kutatásaik szerint 30%on áll a Jobbik"
Nem a Fidesz mondta ezt, hanem egy kurucinfóba írt olvasói levél szerzője ezt spekulálta azzal a "tudományos" módszerrel, hogy megszorozta 2-vel a közvéleménykutatók által mért Jobbik-népszerűséget :))))))
Nem lehet most megjósolni...
Az MSZP-sek ugye alap, hogy tagadnak.
A Jobbik szintén, mert rossz képet fest a pártról a közvélemény(alaptalanul).
Én is Fideszt mondok másnak, de Jobbikra szavazok és ott leszek.
Mivel MO-on a közvélemény kutatás egy darab sz.r ezért nem érdemes azt relevánsnak venni.
2006ban is vezetett a fidesz aztán az mszp nyert.
Szerintem a jobbik olyan 20-25 esetleg 30%-ot kaphat.
Aztán lesz egy 4 éves időszak hogy megfigyelhetjük milyen törvényeket/módosításokat nyújt be ennek függvényében 2014-ben vagy kiesik vagy erősebb lesz.
12:47:
Ember!
5%- ból lett 13%! Mit nem értesz ezen?
Ezek a tények!
Mit írjak, hogy megértsd?
5-ből 15!
Leírjam még párszor?
Ködösítesz, mint a pártod, a fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!