Ha így megy tovább szerintetek tényleg fog nyerni a Fidesz 2018-ban?
Ugye mindenki azt mondja itt,hogy tutira nyer a Fidesz legközelebb.
De már lassan nap,mint nap csak rossz híreket közölnek a Fideszről.
Szinte minden nap van egy olyan hír,hogy melyik fidesz közeli ember kapott megint állami földet,vagy szerzett meg valami zsíros állást.
Aztán már kezdik elzárni az eu-s pénzcsapot is.
Ha ez így megy tovább,nem hiszem,hogy a Fidesz fog nyerni 2018-ban..
Biztos, hogy a Fidesz nyer, biztos!!!!
A házamat feltenném rá!
"Fogjátok már fel, hogy azért győz a Fidesz, mert nincs kire szavazni rajtuk kívül és nem azért, mert annyira remek választás lennének. "
Aki így gondolja, az inkább ne szavazzon senkire! De már eleve az baromság, hogy nincs kire szavazni rajtuk kívül.
Miért, szerinted kire szavazok? :D
Senkire nem szoktam.
Amúgy kire kéne? A kemény LMP-re? A még náluk is elmebajosabb Jobbikra? A liberális MSZP-re? Vagy a Sportos Magyarországra? :DD
A Fideszre, aki szétlopja és ezzel tönkreteszi az országot?
13!
Szived joga, h kire szavazol... Senkire én sem szoktam szavazni, mindig elmegyek! DE! Istenemre nem sértegetni akarom az illetőt, vagy Téged, ha Te voltál, de elég szűk látókörre vall, ha nem lát alternatívát a Fideszen túl. A logikát sem tudom követni, mert ha mondjuk én kerülnék ilyen helyzetbe, hogy nem tudok dönteni, akkor inkább nem veszek részt a szavazáson!
U.i: Köszi a lepontozást...nálam ez nem módi.
Liberális...
Na,látod,te is érzelmek alapján politizálsz...
"Semmi értelmes ellenzéki párt nincs. Az Eggyütt aki nagy kormányváltó akart lenni 2014 ben jelenleg 1%-on áll és csak egy példát mondtam."
Attól már nem is értelmes, mert kicsi a támogatottsága? Szerintem attól még lehet értelmes programja, tervei. Az más kérdés, hogy jelenleg az embereket hidegen hagyja, nem foglalkoznak kis pártokkal. Amúgy minden nagy párt először kicsi volt. Érdemes lenne más, kisebb pártokkal is megismerkednie a nagyközönségnek, ha változást akar és úgy gondolja, hogy a mostani "nagypárt garnitúra" leszerepelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!