Ha így megy tovább szerintetek tényleg fog nyerni a Fidesz 2018-ban?
Ugye mindenki azt mondja itt,hogy tutira nyer a Fidesz legközelebb.
De már lassan nap,mint nap csak rossz híreket közölnek a Fideszről.
Szinte minden nap van egy olyan hír,hogy melyik fidesz közeli ember kapott megint állami földet,vagy szerzett meg valami zsíros állást.
Aztán már kezdik elzárni az eu-s pénzcsapot is.
Ha ez így megy tovább,nem hiszem,hogy a Fidesz fog nyerni 2018-ban..
Vagy a fidesz, vagy szep csendben atadjak a gyeplot a jobbiknak, ok meghozzak a "fajdalmas" intezkedeseket (EU kilepes, diktatura durvabb tovabbepitese) bazinagy elegedetlenseg lesz, a fidesz meg 2022-ben atveszi a gyeplot ujra, mint hos megmento, es beleul a kiepitett diktaturaba, es az utolso kavicsot is elviszik a folyopartokrol is.
Vagy 2018-ban a vezeto politikusok fogjak a kalapot, szepen csendben olajra lepnek, es az ellopott ezer milliardokbol piszok jol elnek - bar orbanrol ezt nehez elkepzelni, de lehet, hogy megsem olyan hatalommanias, hanem csak szimplan mocskos tolvaj. De ezt kb csak o tudja. Utana meg a megmaradt koncon maradokhatnak a keselyuk, ahogy nekik jolesik.
Fogjátok már fel, hogy azért győz a Fidesz, mert nincs kire szavazni rajtuk kívül és nem azért, mert annyira remek választás lennének.
Egy nyomorult párt, az tény és való, de ki legyen helyettük?
"Ha így megy tovább, nem lesznek demokratikus választások, de minimum csalásokkal lesz tele, amiket aztán senki se fog kivizsgálni, semmi következménye nem lesz (lásd: népszavazás botrány) és minden megy tovább a régi kerékvágásban.."
Igen én is ezen gondolkodom.
Emlékszem Gyurcsány öszödi beszédére,a népszavazási botrány már ez a határt súrolta....
"Fogjátok már fel, hogy azért győz a Fidesz, mert nincs kire szavazni rajtuk kívül és nem azért, mert annyira remek választás lennének.
Egy nyomorult párt, az tény és való, de ki legyen helyettük?"
Hát,szerintem ha a baloldalt csinálta volna,vagy csak a felét már rég leváltották volna...
"Valahogy mégis mindig rájuk szavaz a 40-50%"
Én ezt nem bírom elhinni.
Tényleg már csak a fanatikusok és az érdekeltek szimpatizálnak a fidesszel.
Azok meg annyian nincsenek,az tuti.
"Hát,szerintem ha a baloldalt csinálta volna,vagy csak a felét már rég leváltották volna..."
Igen. Le is lettek váltva 2010-ben. Jobb lett? :D
Látom, még mindig nem érted a lényeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!