Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországot is megfenyegett...

Magyarországot is megfenyegette az Iszlám Állam! Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ráadásul ma reggel Szombathelyen bombariadó volt a vasútállomáson, egy betelefonáló miatt. Semmit sem találtak. Ennek lehet köze ehhez?

Mit gondoltok? Mennyire reális cél Magyarország, vagy akárcsak egy átlagos magyar kisváros/megyeszékhely a terroristáknak?

Magyarország fel van készülve ilyenekre?

Én a nyugati országrészben lakok, de kissé megijedtem! Nem félelemkeltésnek szánom a kérdést, csak érdekel.

2016. márc. 30. 10:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%

Te jó ég!!!

Hogy rettegek!

Ki se merek ezután jönni a házamból. Otthon fogok élni konzerven életem végéig!

Jajajj! Hú de félek!

2016. márc. 30. 14:53
 12/19 anonim ***** válasza:
74%

Komolyra fordítva a szót, leírom ide is:

A terrorszervezet szerint ugyanis Amerika és nyugati szövetségesein kell bosszút állni, amiért a terrorkalifátus ellen harcot kezdeményeztek – hogy ennek a harcnak a hatása valójában a nullával egyenlő, arra az Iszlám Állam nem tér ki.

A bejelentésről eddig egyedül a Washington Times számol be, az arab nyelvű médiában nincs sehol megemlítve, így az információ hitelessége egyelőre kérdéses. Mindenesetre, érdekes, hogy a lap nem tesz említést arról, hogy az oroszok mekkora veszteségeket okoztak az Iszlám Államnak – és szerintük ezzel a terrorszervezet sem foglalkozik –, viszont kihangsúlyozza azt, hogy a nyugati koalíció hogy harcol az ISIS ellen, miközben, annak ellenére, hogy 2 éve valóban jelen vannak a térségben, valójában semmilyen veszteséget nem okoztak az iszlamistáknak, sőt, azok az orosz beavatkozásig hihetetlen nagyságú területeket vontak ellenőrzésük alá.

2016. márc. 30. 15:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Portugália az EU legnyugatibb tagja,MO. pedig az egyik legkeletibb. Ezzel szerintem arra utaltak,hogy bárhol felbukkanthathnak. De ez csak fenyegetés.
2016. márc. 30. 17:47
 14/19 anonim ***** válasza:
Miért nem Romániát említették meg?Most nagyon be vagyok sza*va:(
2016. márc. 30. 18:22
 15/19 anonim válasza:
36%
Amúgy meg hülyék vagyunk mi is. Miért nem teszük semmit? Van egy hatalmas,eszméletlenül kiválóan felszerelt amerikai és orosz hadsereg,a német,francia,angol hadsereg sem gyerekekből áll. Gyártanak az oroszok pár TSAR-t ( https://www.youtube.com/watch?v=WwlNPhn64TA)) persze nem sokat,csak 1-2őt. Az ISIS területeire ledobjuk (civilek úgyis mind elmenekültek már) aztán mikor már a radioaktívitás megszűnik a területen,az összes ország hadserege a terület felé indul,elsöprik az ISIS minden porcikáját. Aztán meg a menekültekből minden gyanús emberkét agyonlövünk és KÉSZ! Meg van oldva. Lehet hogy picit hülye elképzelés meg egy rakás civil meghal,meg mindenkit elpusztítunk,de meg kell oldani. Az összes ISIS tagot meg kell ölni.
2016. márc. 30. 20:32
 16/19 anonim ***** válasza:
69%
Minek itt félni? Lerakják a bombát és a következő pillanatban Lakatosék viszik is a méhbe.
2016. márc. 30. 21:29
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"Mindenesetre egy ilyen szitu megmutatja, alapvető emberi jog a fegyverviselés, ideje lenne észre venni, hogy nincs olyan, hogy biztonság, minden embernek joga van a fegveres önvédelemhez."

Igen, a terrortámadásnál már csak az jobb, ha utána még egy rakás pánikba esett civil is lövöldözik össze-vissza... Fegyvere annak legyen, aki képes hideg fejjel gondolkodni.

2016. márc. 30. 22:19
 18/19 anonim válasza:
0%
Én nagyon félek !!!!!!!!!!!!!!!
2016. ápr. 4. 20:22
 19/19 anonim válasza:
#18-nak írnám. Példát vehetnénk Izraeltől ahol az emberi szabadságjognál nagyobb értékű a biztonság. Ha bemennek valahová az emberek, már természetes, hogy megmotozhatják és ellenőrizheti a táskájukat az őrök. A folyamatos rettegés sem vezet el a megoldáshoz. A többeknek írnám, hogy az ISIS elleni harcot hasonlíthatjuk a fasizmus elleni küzdelemhez, amely még jelenleg is létezik, csak nehogy megtalálják egymást!
2016. ápr. 6. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!