Miért nem gondoskodnak a lakosságpótálsról időben a felelős magyar politikusok?
Ez a cikk elgondolkodtató: [link]
Ha nincs elég szülő. Értsd: szülő. Akkor hozni kell.
Feltettem egy szerintem érdekes kérdést. De bizonyos érdekeknek megfelelni kívánó Gyakorikérdeések.hu operátorok azt letörölték ezzel a megjegyzéssel:
"Tisztelt Felhasználónk!
"Hogyan lehtne megakadályozni a liberális destruktivitást Magyarországon?" kérdésed töröltük az oldalról, mivel nem felel meg a kérdéskiírás alapfeltételeinek. Amennyiben sorozatosan megszeged az oldal szabályait, a hozzáférésed tiltásra kerülhet!"
Szerintem ez magyarellenes megnyilvánulás. Rejtetten és áttételesen az. De nyilvánvaló. Vajon kitől kapják a fizetésüket?
" De a mennyiségből lehet minőséget teremteni. "
Csak az nem mindegy, hogy 100-ból 1 lesz-e minőség, vagy 10-ből 10. Vagy neked nem számít, ha 99 hulladékot kell elfogyasztanod egy jó minőségűért?
Ha megvan a minőség, akkor lehet reprodukálni a minőséget. Mert a mennyiség nem garantál semmiféle minőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!