Sulek Péter kérdése:
Orbán Viktor jó Miniszterelnök?
Figyelt kérdés
2016. márc. 26. 17:52
51/59 anonim válasza:
Orbán Viktor jó miniszterelnök!
Mostanában folyik a durva lejárató balliberális kampány, rágalmazó becsületsértéssel kevert Propaganda, de semmi sem bizonyított, per nem volt ellene.
52/59 anonim válasza:
Nektek mi lenne a jó? Most öszintén?Szerintetek Gyurcsány jobb lenne? Tönkre tették az országot,nézzetek olyan riportokat amibe meghivták az mszpseket meg a dk-sokat szerintetek ilyen emberekre kell bízni egy ország vezetését? Amit meg leműveltek a MTVA székházba kész rőhej, Orbán se tökéletes de még mindigg jobb mintha a baloldal lenne kormányon.
53/59 CherryTheFrost válasza:
lol ne veszekedjetek már
hagyjátok rá a hülyéket
(az okosabb emberek,ha megtehetik,elzsalnának ebből az országból lol)
54/59 anonim válasza:
Nem jó, mert hülyeségre költi el a pénzt itthon, a kórházak úgy néznek ki mint egy elhanyagolt ház, én nem kívánom neki de ha ő kerül kórházba akkor ne csodálkozzon hogy semmilyen ellátás nincs, és lehet akkor rá jön de izé voltam hogy stadionokra építettem az összes pénzem, most megértem miért utáltak sokan, és ezt rendbe hozom azzal hogy 6 m forintomat kórházak felújítására költöm Orbán Viktor 2020 beszéde: sajnálom Magyarország nektek volt igazatok
55/59 anonim válasza:
Igen az vagyok csak Jakabnak nem tetszik hogy elértem valamit ő nem [link] igy mosolygok Jakabon
56/59 anonim válasza:
Orbán: én igy nézek rád [link]
58/59 anonim válasza:
Saját magára meg stadionokra költi az állam pénzét
59/59 anonim válasza:
Igen megfésülhetne az ágyban és tejet adna acsövén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!