Sulek Péter kérdése:
Orbán Viktor jó Miniszterelnök?
Figyelt kérdés
2016. márc. 26. 17:52
41/59 anonim válasza:
Nem vagyok troll!
Csak világosan a képedbe akarom lökni azt a képet, ami a VALÓSÁG!!!
Nem az a valóság, amit a Fidesz mond!!!
Hanem az, amit saját szemeddel tapasztalsz és érzékelsz!
Akkor beszélj trollkodásról, ha valamiben hazudtam neked!
Ha olyan jól teljesít az ország, akkor miért van még ennyi elkeseredett, elszegényedett ember és miért menekül ki annyi fiatal ebből az országból?
Őszintén mondd már el nekem, hogy 85ezerből el tudsz tartani egy 3 gyermekes családot, ezen felül még a számlákat, hitelt, autót, mindent fizess?
42/59 anonim válasza:
Ó, nyilván vannak olyanok, akik nem élnek jól, ezt nem vitatom. Nálunk is vannak, Amerikában is, mindenhol. Az nem mindegy, hogy mennyien, és Orbánnak hála sokkal kevesebben, mint 8-10 éve. Ez is azt igazolja, hogy tudja mit csinál.
43/59 anonim válasza:
Szerintem megint megválaszoltam az utolsó kérdésed, de hogy neked is egyértelmű legyen: nem.
44/59 anonim válasza:
Hát...
Nem lettem sokkal okosabb a 2 kérdésre adott választól, de azért köszi! :D
Csá! :D
45/59 anonim válasza:
Hát arról már nem én tehetek. Szia:)
46/59 anonim válasza:
:DDDD Válaszolni meg érdemben válaszolni két dolog.
47/59 anonim válasza:
Bölcs megállapítás, köszönjük.
48/59 anonim válasza:
A bölcs dolog érdemben válaszolni, ha az nem megy, inkább hallgatni, lenne:D
49/59 A kérdező kommentje:
Kedves 36 %-os most annyira lenulláztad magadat :)
2016. márc. 29. 10:29
50/59 anonim válasza:
Én érdemben válaszoltam, ha ti ezt nem tudjátok megérteni akkor az oktatási rendszerrel valóban súlyos gondok vannak ebben az országban.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!