Orbán Viktor jó Miniszterelnök?
Hihi :D
Nagyon ironikus vagy! :D
Veled bármiről örömmel vitázok! :P
Akkor elárulnád nekem, hogy ha Orbán a Várkert Bazárban "megköszönte" a kórházi dolgozók munkáját, akkor miért hullanak el folyamatosan az emberek a kórházakban a fertőzések miatt?
Miért nincs megfelelő gyógyszerellátás, ami miatt egy 27 éves gyerkőc azért halt meg, mert nem volt lázcsillapító, nem kapott megfelelő ellátást?
A Családi Otthonteremtési Kedvezmény is kudarcot vallott olyan tekintetben, hogy azok is megnyerték azt a kedvezményt, oylan településeken, ahol NINCS IS SEMMILYEN MUNKAHELY???
Miből fogja visszafizetni 25 évig a másik 10 milliót?
Szociális segélyből?
ma 20:51
Pont erről beszéltem ennek a 44%-os "nagyokosnak", aki foggal-körömmel ragaszkodik Vityuskájához! -_-
Azt hiszem az ócsárolók a szegénységi bizonyítványt már kiállították magukról, ezek után sok értelme nincs a vitának. A (többségében kifordított, elnagyzolt) minimális számú negatívumok felsorolása stornózza Orbán minden tettét, és borzasztó miniszterelnökké teszi. Logika a felsőfokon, de hát mindegy.:D
A menekülthelyzetet pedig példásan oldotta meg, aki mást állít az csak azt mutatja mennyire ostoba és tájékozatlan.
Tájékozatlanok vagyunk, mi???
Pont ez az, hogy TÉGED tájékoztat félre a kormány közeli média! :D
Úgy átb***nak téged, hogy az meg van írva a nagy könyvben! :D
Mit "oldott meg példásan" menekült ügyben? :D
Mondd már el nekem!
ha felépültek a kerítések, akkor hogy a gyászba tartóztatnak fel a Dél-Magyar határokon további illegális bevándorlókat?
Hogy kerültek át akkor a kerítésen???
Én különböző (nem 444 kaliberű) internetes oldalakról tájékozódom, de gondolom atv-t kéne néznem, akkor én is ilyen jártas lennék, mint ti.
A migráns problémát pedig gyönyörűen megoldotta. Itt vannak? Hálistennek nincsenek, és így Orbánnak hála nem voltak akkora balhék, mint más országokban.
Eddig próbáltam megérteni az eltökélt gyűlölködőket, de kezdem belátni hogy tök fölösleges, mindig lesznek olyanok, akik csak a rossz oldalát látják a dolgoknak. Az értelmesebbek pedig megköszönik magukban Viktornak az eddigi munkáját.
Igen, az ATV-t kell nézned, interneten meg a FIDESZFIGYELŐT és a PROPELLERT!!!
Ezeket kell nézned, ha nem akarod a Fideszes M1-et, a Vajna féle propaganda TV2-t és hasonlót nézni, valamint hallgatni a Kossuth Rádiót!
Amikor Habonyról kérdezik az összes Fideszest, már menekülnek és egy szót nem szólnak, fogják magukat és "Köszönöm szépen, további szép napot! Viszontlátásra!"
De a kérdésre nem adnak választ!
Mégis, miért???
Mert van valami simli az egészben, valami összeesküvés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!