Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik a nép. Én nem tartozo...

Bumbi02 kérdése:

A Jobbik a nép. Én nem tartozom a népbe. Ki akar velem államot alapitani?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 14:14
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
0%

ma 17:45

Nem hülyeségből írtam azt amit írtam Jörg Haidert mikor megnyerte a választásokat nem fogadták el és ezért le is kellett mondania.

2010. ápr. 4. 21:13
 42/48 anonim ***** válasza:

Vagy arra gondolsz, hogy néhány nyugati liberális napilap csúnyákat írt a Jobbikról, olyanok, akiknek sejtelmük sincs a magyar viszonyokról?

Az idegenturizmus az egyik jelentős gazdasági tényezője az országnak és ha azt írják ezek a lapok ,hogy náci a vezetése az országnak-ami persze szeden szedett hazugság- akkor milliárdokkal kevesebb lehet a bevétel.

2010. ápr. 4. 21:29
 43/48 anonim ***** válasza:
100%

Igen, Ausztriával szemben diplomáciai szankciókat alkalmaztak, ami gyakorlatilag egy nagy nulla.

Továbbá idézek:

"Abban megfigyelők és politikusok is csaknem kivétel nélkül egyetértenek, hogy a szankciók a kívánttal ellentétes hatást váltották ki, mert erősítették a kormány helyzetét"

2010. ápr. 4. 21:43
 44/48 anonim ***** válasza:

21:29-nek:

Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ti még mindig azzal foglalkoztok, hogy vajon a nyugati liberális média mit fog ehhez szólni? Szerintetek egy német vagy olasz választópolgárt érdekli, hogy mit fog szólni a pártjára a magyar média?

Nyögjük csak akkor még 4 évig a cigány- és politikusbűnözést, legalább így a nyugati lapok kedvében járunk.

Amúgy ez el elmondom úgy működik, hogy egy hazai ballib lap odatelefonál teszem azt egy német szintén balos lapnak, hogy írjanak már egy cikket, hogy itt mennyire náci mindenki. És másnapra megírják úgy, hogy még egy újságírót se küldenek ki ide megnézni tényleg igaz-e a hír.

Aki pedig a turisták hiánya miatt aggódik, annak üzenem, hogy már évek óta nyugaton mi rasszista nemzetnek vagyunk beállítva, ahol gárdák masíroznak ártatlan cigányokat ölve, és mégis jönnek a turisták...

2010. ápr. 4. 21:57
 45/48 anonim ***** válasza:

"Ilyen eset 1933-ban fordult elő, amikor Hitler hatalomra jutása miatt a világ zsidói gazdasági bojkottot hirdettek Németország ellen. Végül ebből lett a 2. vh., "

Töriből elégtelen!

2010. ápr. 4. 22:07
 46/48 anonim ***** válasza:
41%

Kedves 21:57

Engem nem érdekel,hogy mit ír a balliberális szenny média de őket majd elgondolkodtatják ,hogy jöjjenek e magyar földre vagy sem.A másik és amit talán nem említettem,hogy kételkedek Vona Gábor alkalmasságát illetően.Egy tapasztalatlan vezető- Orbánhoz képest- aki még anno 24 évesen még a Fidesznek nyalt.Már bocs de ha Balczó Zoltán lenne a miniszterelnök jelöltje a pártnak akkor még elgondolkodnák rajta,hogy szavazzak e rájuk de ez a VOna még csak 31 éves.Inkább menjen el történelemtanárnak...

2010. ápr. 4. 22:33
 47/48 anonim ***** válasza:

"Talán dolgozni kellene mindenkinek, nem pedig azzal tölteni az időt, hogy felelősöket keresünk a saját, elcs*szett egzisztenciánk miatt, és akkor az országnak is jobb lenne, meg a "népnek" is."

Hát igen, tényleg mi tehetünk az olajszőkítésről, a baumagról, sukoróról, a BKV-ről és a többi jó sok korrupciós dologért. A gengszterváltás egy nagy kudarc, a magyarok nem tudnak mit kezdeni a demokráciával. Ami érték volt, azt jól "elprivatizálták" a maffiózók és a politikusbűnözők. (Hogy Hofit idézzem a privatizálás szóval, ami nála a lopás szinonimája volt)

"szánalom vagy. ha szerinted rendben van hogy szégyent hoznak az egyik költőnkre ám legyen. de ennyi erővel én is mondhatom azt hogy: majd pont te fogod meghatározni hogy ez rendben van "suttyókám".

tipikus jobbikkatona vagy"

Fúúú, akkor a fidesz is szégyent hozott Petőfire, mert az Itt az idő! szlogent tőle vették? :) Vagy az mszp szégyent hozott Táncsicsra, mert a pártalapítványukat róla nevezték el? Sőt a Magyar rádió is szégyent hozott Kossuthra!!!!444 Hát te tényleg suttyó vagy :)

2010. ápr. 4. 23:10
 48/48 anonim ***** válasza:
Én simán veled tartok. Az én nevemben csak ne csináljanak semmit ezek a bugrisok.:)
2010. ápr. 6. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!