A Jobbik a nép. Én nem tartozom a népbe. Ki akar velem államot alapitani?
"Meg ez a kampányszöveg:"A nép nevében"annyira röhejes..."
Hát ez a Petőfi milyen szánalmas lehetett, ő írt egy verset, aminek pont ez a címe. Petőfi szánalmas? Hiába, művelődnöd kéne te suttyó :)
""Meg ez a kampányszöveg:"A nép nevében"annyira röhejes..."
Hát ez a Petőfi milyen szánalmas lehetett, ő írt egy verset, aminek pont ez a címe. Petőfi szánalmas? Hiába, művelődnöd kéne te suttyó :)"
a jobbik szánalmas hatásvadász kampányszövegének ne legyen már köze Petőfihez oks? kösz te..."suttyó"
15:28:
Annak idején a kommunisták is "a nép nevében" vették át a hatalmat Kelet-Európában. És Hitler is a "német nép nevében" indult világuralmat szerezni...
"a jobbik szánalmas hatásvadász kampányszövegének ne legyen már köze Petőfihez oks? kösz te..."suttyó"
Miért nem kampányolhat valaki egy magyar költő verscímével? Majd pont te fogod meghatározni suttyókám :)
"Miért nem kampányolhat valaki egy magyar költő verscímével? Majd pont te fogod meghatározni suttyókám :)"
szánalom vagy. ha szerinted rendben van hogy szégyent hoznak az egyik költőnkre ám legyen. de ennyi erővel én is mondhatom azt hogy: majd pont te fogod meghatározni hogy ez rendben van "suttyókám".
tipikus jobbikkatona vagy
Jövök! Az egyetlen teljesítmény, amit a Jobbiktól eddig láttam, hogy a fröcsögést és a fenyegetőzés a kétszeresére emeli a többi pártnak, mindezt álszent beállítással, hogy majd ők megmutatják. Köszönöm, de nem vagyok kíváncsi rá.
Jobbikos aktivistáknak: nyugodtan húzzatok le 0%-rqa. De ha azt hiszitek, hogy attól, hogy a piros kezet tudjátok nyomogatni, igazatok is lesz, akkor még annál is szánalmasabb gyökerek vagytok, mint eddig hittem rólatok. Pedig azt nehéz alulmúlni... :)
Hu de várom már, hogy vége legyen a választásoknak...
A Fidesz hatalomra kerül, az ország helyzete a válság miatt javul szépen lassan, a jobbik meg 2014-re a fasorban sem lesz.
A szavazóik felnőnek addigra, vagy kinövik a kárpátiás pulcsikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!