Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik a nép. Én nem tartozo...

Bumbi02 kérdése:

A Jobbik a nép. Én nem tartozom a népbe. Ki akar velem államot alapitani?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 14:14
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

"Meg ez a kampányszöveg:"A nép nevében"annyira röhejes..."

Hát ez a Petőfi milyen szánalmas lehetett, ő írt egy verset, aminek pont ez a címe. Petőfi szánalmas? Hiába, művelődnöd kéne te suttyó :)

2010. ápr. 4. 15:28
 22/48 anonim ***** válasza:
13%

""Meg ez a kampányszöveg:"A nép nevében"annyira röhejes..."

Hát ez a Petőfi milyen szánalmas lehetett, ő írt egy verset, aminek pont ez a címe. Petőfi szánalmas? Hiába, művelődnöd kéne te suttyó :)"

a jobbik szánalmas hatásvadász kampányszövegének ne legyen már köze Petőfihez oks? kösz te..."suttyó"

2010. ápr. 4. 15:33
 23/48 anonim ***** válasza:
27%

15:28:

Annak idején a kommunisták is "a nép nevében" vették át a hatalmat Kelet-Európában. És Hitler is a "német nép nevében" indult világuralmat szerezni...

2010. ápr. 4. 15:33
 24/48 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem mi nyolcmillió hazaáruló fogjuk magunkat és deportáljuk az a néhány vadmagyart, és sajátítsuk ki az országukat. Úgy is olyan gonoszak lennénk, ennyi nem oszt nem szoroz.
2010. ápr. 4. 15:41
 25/48 anonim ***** válasza:

"a jobbik szánalmas hatásvadász kampányszövegének ne legyen már köze Petőfihez oks? kösz te..."suttyó"

Miért nem kampányolhat valaki egy magyar költő verscímével? Majd pont te fogod meghatározni suttyókám :)

2010. ápr. 4. 15:41
 26/48 anonim ***** válasza:
75%
Egyébként ez a kérdés egy vicc, mintha a Jobbik osztaná meg a magyarokat, nem az mszp, fidesz vagy mdf. A Jobbik a nemzeti egységet kínálja az 1001 párt országa helyett.
2010. ápr. 4. 15:43
 27/48 anonim ***** válasza:
10%

"Miért nem kampányolhat valaki egy magyar költő verscímével? Majd pont te fogod meghatározni suttyókám :)"

szánalom vagy. ha szerinted rendben van hogy szégyent hoznak az egyik költőnkre ám legyen. de ennyi erővel én is mondhatom azt hogy: majd pont te fogod meghatározni hogy ez rendben van "suttyókám".

tipikus jobbikkatona vagy

2010. ápr. 4. 15:46
 28/48 anonim ***** válasza:
45%

Jövök! Az egyetlen teljesítmény, amit a Jobbiktól eddig láttam, hogy a fröcsögést és a fenyegetőzés a kétszeresére emeli a többi pártnak, mindezt álszent beállítással, hogy majd ők megmutatják. Köszönöm, de nem vagyok kíváncsi rá.

Jobbikos aktivistáknak: nyugodtan húzzatok le 0%-rqa. De ha azt hiszitek, hogy attól, hogy a piros kezet tudjátok nyomogatni, igazatok is lesz, akkor még annál is szánalmasabb gyökerek vagytok, mint eddig hittem rólatok. Pedig azt nehéz alulmúlni... :)

2010. ápr. 4. 15:49
 29/48 A kérdező kommentje:
ezt h a Jobbik a nép nem én találtam ki, egy kommentelő irogatja (vagy több?) be minden kérdéshez... csak h eléggé érdekes felfogás... jobbikkal annyi bajom van csak amennyi a többi párttal, igérgetnek igérgetnek de igéretekből mennyit fogunk látni... csak az a baj hogy ök pont emiatt szidják a többi pártot mer h azok nem csináltak semmit, csak lopnak, valószinü h a jobbik is ezt fogja tenni...
2010. ápr. 4. 15:55
 30/48 anonim ***** válasza:
32%

Hu de várom már, hogy vége legyen a választásoknak...

A Fidesz hatalomra kerül, az ország helyzete a válság miatt javul szépen lassan, a jobbik meg 2014-re a fasorban sem lesz.

A szavazóik felnőnek addigra, vagy kinövik a kárpátiás pulcsikat.

2010. ápr. 4. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!