A Jobbik a nép. Én nem tartozom a népbe. Ki akar velem államot alapitani?
Kedves Kérdező!
Én azt gondolom,hogy a Jobbikkal csak egy gond van.Az,hogy a Nyugat nem fogadja el.És ezért nem is szavazok rájuk.Németország a legnagyobb gazdasági partnerünk a térségben.Ha ők nem fogadnak el akkor nekünk annyi...De én örülnék annak ha nem ebben a bújtatott demokráciában élnénk ami valójában nem is az hanem plutokrácia.Nem jogállamban élünk hanem a multik fogságában épp ezért a végrehajtó hatalmat meg kell erősíteni.A cigány bűnőzést pedig visszaszorítani.Ebben a tekintetben igaza van a JOBBIKNAK.
Szerintem osszuk fel az országot három részre.
A jobbikos rész lenne Naziland.
Az MSZP-s rész lenne Capitalismland.
A többi meg Magyarország.:D
ma 14:31-esnek
Bizonyos értelemben tévedsz.Előbbi írásomban fejtegettem,hogy nincs demokrácia és ha te ezt annak nevezed én szívesen leszámolnák vele.Ide inkább egy erős állam kellene mint anno a Horhty rendszer elején volt annyi árnyalatnyi különbséggel,hogy kormányzó helyett a köztársasági elnöknek kellene erős jogosítványokkal rendelkeznie.Négy év helyett lehetne hat év is a kormányzati ciklus nem muszáj mindent Nyugattól átvennünk.
Ki mondta, hogy a Jobbik a nép? Ja ők? Akkor nem számít! :))
Én megyek veled államot alapítani.
"Én azt gondolom,hogy a Jobbikkal csak egy gond van.Az,hogy a Nyugat nem fogadja el.És ezért nem is szavazok rájuk.Németország a legnagyobb gazdasági partnerünk a térségben.Ha ők nem fogadnak el akkor nekünk annyi..."
Ez mégis mit jelent pontosan h a Nyugat nem fogadja el? A Jobbik egy alkotmányosan bejegyzett, demokratikus párt. Ez azt jelenti, hogy a németek nem fogadják el a magyar alkotmányt? Ugyan már...
Vagy arra gondolsz, hogy néhány nyugati liberális napilap csúnyákat írt a Jobbikról, olyanok, akiknek sejtelmük sincs a magyar viszonyokról?
Olyan nincs, hogy egy nem szimpatikus párt miatt a németek beszüntetik velünk a gazdasági kapcsolatot. Mégpedig azért nincs, mert ez nekik sem érdekük. Ők sem állnak jelenleg olyan jól, hogy kicsinyes okok miatt megengedhetik maguknak a kieső magyar exportot.
Két ország közti gazdasági kapcsolat beszüntetése már amúgy is majdnem háborús állapotot jelent.
Ilyen eset 1933-ban fordult elő, amikor Hitler hatalomra jutása miatt a világ zsidói gazdasági bojkottot hirdettek Németország ellen. Végül ebből lett a 2. vh., de a Jobbikot azért durva túlzás lenne hasonlítani.
Másrészt marhára nem érdekel hogy a nyugatiaknak mi a véleményük, engem csak az érdekel, hogy ennek országnak végre jó legyen, hogy ne lopjanak, csaljanak, hazudjanak, bűnözzenek.
Tényleg senkit nem érdekel, hogy a kommunisták is a "nép nevében" pusztították az "osztályidegeneket"?
Talán dolgozni kellene mindenkinek, nem pedig azzal tölteni az időt, hogy felelősöket keresünk a saját, elcs*szett egzisztenciánk miatt, és akkor az országnak is jobb lenne, meg a "népnek" is.
Ha egy csúnya bácsi azt mondja "hello", akkor most már minden "hello"-t mondó embertől félni kell? Elég sajnálatos, hogy régen a "nép nevében" tették azt amit tettek. Ezzel maximálisan egyetértek veled, igazad van. Azonban úgy tűnik, hogy a jobbik tagja (nem szimpatizánsai) komolyan a nép érdekeit akarják szolgálni. Már most több hamisságot füleltek le az egyes alapszervezetek, pedig még hatalmat sem kaptak. Persze erről nem hallani megint csak a médiában. Egy párt sem vonta még be az egyszerű parasztembert a politikába olyan szinten, hogy megkérdezze: mit szeretnél? Hogy lenne neked jó? Te/ti hogy látjátok a saját városotokban/községetekben? Mit lehetne változtatni?
Elemi szinten igyekszik megoldani a problémát, nem úgy hogy fent a nagy Budapesten a légkondis termekbe majd a nagyurak kigondolják, hogy odalent mi a jó....nem, így nem lehet.
Úgyhogy maximális respect nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!