Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Menthetetlen Magyarország?

Menthetetlen Magyarország?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy az óriási szegénység és korrupció miatt eljutottunk egy olyan pontra, ahonnan már csak véres polgárháborúval lehet visszaút. Megtisztulás nélkül megszűnik Magyarország 10-20 év múlva ?

2016. márc. 20. 22:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
12%

Úgy vélem, hogy az.

Ez leginkább a magyarok erkölcstelenségéből fakad.

Hogy tudna erős, fejlődő, bizakodó társadalmat alkotni egy nagy rakás önző, bunkó, tahó ember, akik ott húzzák le egymást, ahol csak tudják?

2016. nov. 22. 12:28
 22/27 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem igen. A bolgárok meg a románok is megelőznek sok szempontból, gyenge a gazdaság, túlcentralizált hatalomgyakorlás van, a legjobb szakemberek elmentek külföldre dolgozni (akár minimális nyelvtudással is).

Az emberek annyira közönyösek, hogy gyakorlatilag azt is tétlenül néznék végig, ha az mnb elé menne egy teherautó és elvinne 50.000 tömb aranyrudat (képletesen). Azért lehet ennyit lopni, mert a népet totálisan hidegen hagyja. Ennek az okairól külön dolgozatot lehetne írni.

2016. nov. 22. 14:38
 23/27 anonim ***** válasza:
Szerintem menthetetlen. 50 év múlva is ez lesz mint most. Alacsony bérek, milliárdos politikusok és haverjaik.
2017. jan. 5. 10:43
 24/27 anonim ***** válasza:
9%
Dehogy menthetetlen, meg élhetetlen. Ti láttatok már mondjuk egy decemberi bevásárlást? Mozdulni nem lehet a tömegtől, mindenki tömött bevásárlókocsikkal közlekedik. Vagy nézzetek ki az ablakon, mennyi autó szaladgál az úton, a legtöbben az oviba is autóval mennek a gyerekért. Szóval az lehet hogy sok ember élhetetlen, de az ország szerencsére nem az.
2017. jan. 5. 11:49
 25/27 anonim ***** válasza:

És azért gondolod, hogy ez reprezentatív az ország egészének helyzetére nézve, mert...

2017. jan. 5. 12:20
 26/27 anonim ***** válasza:

" Ti láttatok már mondjuk egy decemberi bevásárlást? Mozdulni nem lehet a tömegtől, mindenki tömött bevásárlókocsikkal közlekedik. Vagy nézzetek ki az ablakon, mennyi autó szaladgál az úton, a legtöbben az oviba is autóval mennek a gyerekért."

Egy ország nem attól lesz jobb, ha egyre több benne a gazdag ember, hanem attól, ha minél kevesebb a szegény."

2017. jan. 5. 12:57
 27/27 anonim ***** válasza:

# Esküszöm, hogy rosszabb vagy, mint a Budapest Bank reklámja. Tudod: Tá-da-da, ... tadada dá-dá da. ... elértem a célom, 250 ezer forint felett keresek. Szellemi foglalkozású diplomás vagyok... fater b. szét a helyi állami vállalatot, TSZCS-t...

Hát az ingyenleves-osztást is láttad-e? Meg hogy azoknak az autóknak, amivel az úton "szaladgálnak", azok a veszett, náci kispolgárok, az alváza szét van rohadva, mert német autóbontóból hozták be őket a "tehetséges" üzletemberek.

Ami pedig a karácsonyi bevárásárlást illeti, ne csak a belvárosi üzleteket nézd: itt vidéken jó ideje fele annyi fenyőfát adnak el, mint a rendszerváltás környékén. (Épp a közelmúltban beszéltem egy árussal.)

2017. jan. 5. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!