Daróczi Dávid halála után szinte mindegyik párt kifejezte együttérzését. A kérdés: Melyik nem és miért?
"De még mindig egyenesebb vagyok mint a kérdező, aki egy halálesetet használ fel, hogy egy pártot támadjon"
Támadni csak azt lehet aki hagyja magát.
Ezzel én semmi hazugságot , mocskolódást nem csináltam csak feltettem egy egyszerű kérdést, miért gerinctelenség az ha felteszek egy olyan kérdést ami kellemetlen helyzetbe hozhatja a Jobbikot?
A jobbikosok ezen az oldalon különösen büszkék arra hogy kérdéseket tesznek fel ami kellemetlen más pártoknak, akkor a jobbik ellen ez miért nem lehet csinálni?
Nem fejezte ki, de nem is mocskolódott?
Mi ezzel a baj? Semmi közük nem volt egy másik párt képviselőjéhez.
Egy VOLT szóvívő,ergo semmi.Mivel a Jobbik akkor még enm volt parlamenti párt minek fejezné ki részvételét?Ráadásul úgy,hogy nem is találkoztak vele.Amúgy lehet küldtek táviratot.
David Carradine is felakasztotta magát, a pártok mégse fejezték ki részvényüket.
Már előttem is belinkelték, de úgy látom nem vagytok képesek tudomást venni róla. Tessék itt van még egyszer:
Az igazság többnyire mindig a Jobbik oldalán áll, itt volt rá a példa! :D
Jobb ha ezt elfogadjátok.
Liptay Klaudia mellett én is öngyilkos lennék...
Egyébként már tele van a tigriscsíkos kis topánkám azzal,hogy minden média ezen nyavalyog a haláleset óta.Ki a francot érdekel?Nehogy már nemzeti gyászt üljünk miatta!
Megölte magát,így járt!Senki nem kényszerítette erre.
Egyébként miért nem azokért sipákol a média,akik az MSZP uralma alatt haltak meg a nyomor miatt,haltak éhen,fagytak meg télen,lettek öngyilkosok a kilátástalanság miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!