Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Daróczi Dávid halála után...

Daróczi Dávid halála után szinte mindegyik párt kifejezte együttérzését. A kérdés: Melyik nem és miért?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 18:42
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

"De még mindig egyenesebb vagyok mint a kérdező, aki egy halálesetet használ fel, hogy egy pártot támadjon"

Támadni csak azt lehet aki hagyja magát.

Ezzel én semmi hazugságot , mocskolódást nem csináltam csak feltettem egy egyszerű kérdést, miért gerinctelenség az ha felteszek egy olyan kérdést ami kellemetlen helyzetbe hozhatja a Jobbikot?

A jobbikosok ezen az oldalon különösen büszkék arra hogy kérdéseket tesznek fel ami kellemetlen más pártoknak, akkor a jobbik ellen ez miért nem lehet csinálni?

2010. máj. 1. 13:02
 32/49 anonim ***** válasza:
Most beszéltem Klaudiával.Azt üzeni,ne találgasson senki,mert nem így történt ahogy itt egyes fajankók leírták!A show-ban sok buta ember szerepelt,de az itteni negatív komenteket írók,túlszárnyalnak azokon is...Mi van, ha jgi segítséget kér, mert halott embert gyaláznak egyes véleménnyílvánítók?Erre is kellene gondolni, mert egy bocsánatkérés,többet tehet ez ügyben ezért az ügyért!
2010. máj. 1. 14:14
 33/49 anonim ***** válasza:

Nem fejezte ki, de nem is mocskolódott?

Mi ezzel a baj? Semmi közük nem volt egy másik párt képviselőjéhez.

2010. máj. 1. 15:21
 34/49 anonim ***** válasza:

Egy VOLT szóvívő,ergo semmi.Mivel a Jobbik akkor még enm volt parlamenti párt minek fejezné ki részvételét?Ráadásul úgy,hogy nem is találkoztak vele.Amúgy lehet küldtek táviratot.

David Carradine is felakasztotta magát, a pártok mégse fejezték ki részvényüket.

2010. máj. 1. 16:17
 35/49 A kérdező kommentje:
Csak kb ezzel a lépéssel adhattak volna egy kis nyomatékot, hitelességet annak az ígéretének, hogy integrálni a cigányokat - elvégre D.D: olyan cigány volt aki egyetemet végzett, nem rajkodott, cigánybűnözött. De úgy látszik, ez nem elég útmutatás arra hogyan képzelik el a cigányok integrálását, a közmunka tényleg jobb.
2010. máj. 1. 16:21
 36/49 A kérdező kommentje:
hogy integrálni a cigányokat - hogy integrálni kell a társadalomba a cigányokat
2010. máj. 1. 16:24
 37/49 anonim ***** válasza:
Ő volt a Medvedisznóember unokatestvére.
2010. máj. 1. 17:48
 38/49 anonim ***** válasza:

Már előttem is belinkelték, de úgy látom nem vagytok képesek tudomást venni róla. Tessék itt van még egyszer:

[link]

2010. máj. 1. 19:14
 39/49 anonim ***** válasza:

Az igazság többnyire mindig a Jobbik oldalán áll, itt volt rá a példa! :D

Jobb ha ezt elfogadjátok.

2010. máj. 1. 20:49
 40/49 anonim ***** válasza:

Liptay Klaudia mellett én is öngyilkos lennék...

Egyébként már tele van a tigriscsíkos kis topánkám azzal,hogy minden média ezen nyavalyog a haláleset óta.Ki a francot érdekel?Nehogy már nemzeti gyászt üljünk miatta!

Megölte magát,így járt!Senki nem kényszerítette erre.

Egyébként miért nem azokért sipákol a média,akik az MSZP uralma alatt haltak meg a nyomor miatt,haltak éhen,fagytak meg télen,lettek öngyilkosok a kilátástalanság miatt?

2010. máj. 1. 21:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!