Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Daróczi Dávid halála után...

Daróczi Dávid halála után szinte mindegyik párt kifejezte együttérzését. A kérdés: Melyik nem és miért?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 18:42
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
Nem azt kérdezted, hogy melyik fog bejutni! hanem azt hogy melyik nem fejezte ki együttérzését! Válaszoltam. (a jobbikot már mondták előttem)
2010. ápr. 3. 19:13
 22/49 anonim ***** válasza:
Halottról vagy jót vagy semmit
2010. ápr. 3. 19:27
 23/49 anonim ***** válasza:

Maradjunk már annyiban, hogy ebben nem egy fiatalember halála a hír ha nem vetted volna észre, hanem hogy CIGÁNY!

Hihetetlen, hogy van olyan kérdező, aki összefüggésbe hozza a Jobbikot az esettel, és ezzel éreztetni akarja, hogy a Jobbik egy érzelmetlen párt.

Öregem! Az, hogy Te bunkó vagy, nem kérdés!

2010. ápr. 3. 19:31
 24/49 anonim ***** válasza:

Így van, ne akarjátok "érzéketlen" jelzővel titulálni pont a Jobbikot!

Például egyedül a Jobbik kívánt kellemes húsvétot az országnak videó üzenetben: jobbik.hu

A FidSZP is képes lett volna rá, hisz 2 saját TVjük van, de még sem tették meg: Bunkók!!

2010. ápr. 3. 20:04
 25/49 anonim ***** válasza:
Nem fejezte ki? Akkor ez mi [link] ?
2010. ápr. 3. 20:23
 26/49 anonim ***** válasza:
Felesleges már ez a gittrágás. A kérdés is hülyeség volt. Hivatalból olyan ember halála miatt fejezzük ki a részvétünket, akihez az életében volt valami közünk, volt vele valamilyen kapcsolatunk. Esetleg még akkor, ha mindenki által elismert nemzeti nagyság hal meg. (Ma ilyenek nincsenek.) Ha nem volt semmilyen közünk hozzá, röhejes is lenne a részvétnyilvánítás. Az MSZP-nél evidens, hogy volt közük hozzá, mert az ő kormányukat szolgálta. Már azt se értettem, hogy Navracsics miért sajnálkozott a FIDESZ részéről. A Jobbiktól aztán végképp nem érteném.
2010. ápr. 3. 20:25
 27/49 anonim ***** válasza:
86%
Elnézést, de ki nem sz*rja le? Meghalt egy volt kormányszóvivő, miért kéne a Jobbiknak sajnálkoznia és részvétet nyilvánítania? Ilyen alapon minden minisztériumnál dolgozó ember halála után részvétet kéne nyilvánítani. A halottról vagy jót vagy semmit miatt nem kommentálom daróczi tevékenységét és "munkáját"!
2010. ápr. 3. 22:38
 28/49 anonim ***** válasza:
82%
Kérdés: ki a faßt érdekel daróczi dávid... jóhogy nem az egész ország gyászban fog égni miatta.... nehogymár abba is belekössetek ki mire reagál idióták!!
2010. ápr. 4. 00:18
 29/49 anonim ***** válasza:
29%

Az, hogy a Jobbik csendben maradt mert "nem volt köze hozzá" kb annyira meggyőző, mint hogy Dávid Ibolya nem ért a focihoz.

Daróczit nem ismertem, de ha cigány származása ellenére, ami egy hatalmas hátrány ebben az országban, magas politikai tisztséghez jutott, akkor zseniális pali lehetett. Valószínűleg nem segélyből élt, ezért jó példája lehetne a cigány integrációnak. Ezért lett volna érdekes, hogy a Jobbik meglátja-e a dologban a fantáziát, vagy marad "a cigány az cigány" primitívségénél.

2010. ápr. 4. 02:20
 30/49 anonim ***** válasza:
96%

Akármit csinálna a Jobbik, akkor is az lenne a hibás.

Hát akkor hadd kérdezzem meg, mi van most? Liptai a Mokkában, vagy a "mokka" a Liptaiban?

ÉN kérdezem, nem a Jobbik párt!

Én ugyanis lesz@rom mindkettőt, a Playboy k@rva Liptait is, meg a hazaárulókat reklámozó Daróczyt is. Én ezt mondom.

De még mindig egyenesebb vagyok mint a kérdező, aki egy halálesetet használ fel, hogy egy pártot támadjon.

Undorító vagy, tudod? Én is az vagyok, de nem annyira.

2010. ápr. 4. 09:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!