Daróczi Dávid halála után szinte mindegyik párt kifejezte együttérzését. A kérdés: Melyik nem és miért?
Maradjunk már annyiban, hogy ebben nem egy fiatalember halála a hír ha nem vetted volna észre, hanem hogy CIGÁNY!
Hihetetlen, hogy van olyan kérdező, aki összefüggésbe hozza a Jobbikot az esettel, és ezzel éreztetni akarja, hogy a Jobbik egy érzelmetlen párt.
Öregem! Az, hogy Te bunkó vagy, nem kérdés!
Így van, ne akarjátok "érzéketlen" jelzővel titulálni pont a Jobbikot!
Például egyedül a Jobbik kívánt kellemes húsvétot az országnak videó üzenetben: jobbik.hu
A FidSZP is képes lett volna rá, hisz 2 saját TVjük van, de még sem tették meg: Bunkók!!
Az, hogy a Jobbik csendben maradt mert "nem volt köze hozzá" kb annyira meggyőző, mint hogy Dávid Ibolya nem ért a focihoz.
Daróczit nem ismertem, de ha cigány származása ellenére, ami egy hatalmas hátrány ebben az országban, magas politikai tisztséghez jutott, akkor zseniális pali lehetett. Valószínűleg nem segélyből élt, ezért jó példája lehetne a cigány integrációnak. Ezért lett volna érdekes, hogy a Jobbik meglátja-e a dologban a fantáziát, vagy marad "a cigány az cigány" primitívségénél.
Akármit csinálna a Jobbik, akkor is az lenne a hibás.
Hát akkor hadd kérdezzem meg, mi van most? Liptai a Mokkában, vagy a "mokka" a Liptaiban?
ÉN kérdezem, nem a Jobbik párt!
Én ugyanis lesz@rom mindkettőt, a Playboy k@rva Liptait is, meg a hazaárulókat reklámozó Daróczyt is. Én ezt mondom.
De még mindig egyenesebb vagyok mint a kérdező, aki egy halálesetet használ fel, hogy egy pártot támadjon.
Undorító vagy, tudod? Én is az vagyok, de nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!