Miért hiszik azt a Fideszesek, hogy a tanár tüntetést pénzelik? És miért támadják annyian Puklit?
Ha nem Pukli lenne ott, akkor lenne helyette Kis Pista, Kovács Géza vagy Nagy Margit. Valaki, aki hajlandó felszólalni. Jelen esetünkben ez Pukli.
A másik pedig, hogy miért hiszik, hogy ezt bárki pénzeli? Ha valami rossz és változtatni akarnak, akkor azt pénzelni kell valakinek? Pénzelték '48-49-et, '56-ot, '89-et és azóta minen nagyobb tüntetést? 2006 vagy éppen az internet adó ellenit ( csak mert utóbbinál már hangozta a Fidesz, hogy ezt az ellenzék pénzeli )?
Figyelj kérdező!
Ezt a "tanár" tüntetést a balliberálisok pénzelik, mondhatjuk azt, hogy az ő tüntetésük is.
Nézd csak meg őket jobban!
A tüntetések mögé beállt az Együtt-Pm és a Societas is, valamint mindig Eu-s zászlót lengetnek és diktátorozzák Orbánt.
Nézz utána Pukli István múltjának.
Nagyapja ÁVH-s volt, ő pedig az MSZP tagja volt és szoros kapcsolata volt Zuschlag Jánossal.
Továbbá érdemes megnézni a tüntetők követeléseit.
Köztük van az is, hogy tiltakoznak a cigány diákok szegregálása ellen az egyenlőség nevében.
Ami azért valljuk be liberális gondolat.
Meg a többi követeléseiket is érdemes megnézni!
Túl nagy szabadságot követelnek maguknak és a diákoknak.
Akik megrögzött Fidesz-ellenesek azok hiába mondják magukról, hogy nem balliberálisok, azok és kész.
Úgy is kiderül róluk.
Ez egy Soros-féle pénzemberek által pénzelt tüntetés, valamint a baloldali ellenzék által.
11-es vagyok.
https://www.youtube.com/watch?v=_NtdWOcF3yU
Ebből szerintem látszik a követeléseiken, hogy liberálisok.
11# a nagyapja AVH-s volt. Ez aztán indok. A barátnőmé is.
Az enyém meg a sortűzben halt meg. Mégsem fogok szakítani vele.
Bárkit kritizálni a felmenői miatt a világ legnagyobb baromsága.
"Szóval a lengyelek utazását Orbán fizeti..."
Lópimpilit!
Én, meg te...
Mert nyilvánvaló.
Még 48-49-et pénzelte az akkori polgárság, adományokat adott-gyűjtött a nemesség. Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!