Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon jelenleg azért...

Magyarországon jelenleg azért nincs totális diktatúra, mert az EU visszatartja a Fideszt?

Figyelt kérdés
Gyanítom, hogy nem finomkodnának ennyit a srácok, ha nem lenne semmiféle külső tényező.
2016. márc. 18. 20:31
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Szerintem szó sincs arról, hogy az EU visszatartaná a Fideszt, hanem pont úgy látom, hogy minél erősebb nyomást szeretnének kifejteni a Fideszre, az annál erősebb lépésekkel próbálja meg visszaszorítani a brüsszeli érdekérvényesítést.
2016. márc. 19. 11:25
 22/26 anonim ***** válasza:
Ahogy nézem, lepontozták azokat a válaszadókat, akik szerint itt nincs/nem lehet diktatúra. Ez alapján látszik, hogy melyik oldalról fúj a diktatúra szele.
2016. márc. 19. 12:56
 23/26 anonim ***** válasza:
Szerintem rosszul látod.Ezen az oldalon elvileg a válasz hasznossága alapján kellene pontozni,de ez soha nem működött.Inkább az alapján megy az értékelés,hogy egyetértünk-e a válaszolóval,vagy nem.Én például valószínűtlennek tartom,hogy az EU nélkül diktatúra lenne nálunk,sokan meg nem.A százalékok csak ezeket a véleményeket tükrözik és nem azt,hogy "honnan fúj a diktatúra szele".
2016. márc. 19. 14:57
 24/26 anonim ***** válasza:
Hát nem is tudom, amikor az állításaimat egy témában hiteles forrásokkal támasztom alá, akkor is lehúznak néha majdnem nullára. Ugyan ez igaz akkor is amikor a józan ész megállapításait írom le. Persze aláírom, hogy tévedhetek is, de akkor korrigáljanak egy értelmes válasszal, és azután pontozzanak le.
2016. márc. 20. 08:36
 25/26 anonim ***** válasza:
Igen,ilyesmit már én is tapasztaltam,de vannak akik annyira hisznek az igazukban(és ez politikai beállítottságtól független dolog),hogy tényekkel,észérvekkel,nem lehet őket "zavarba hozni".
2016. márc. 20. 12:26
 26/26 krisztián Bolla válasza:

Magyarországon egyáltalán nincs diktatúra.1989 óta parlamenti demokrácia vagyunk!

Nincsenek kényszer és internáló táborok,nincs tervgazdálkodás hanem piacgazdaság van,nem élsz állandó rettegésben stb..:)

2016. júl. 5. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!