Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Magyarországon...

Szerintetek Magyarországon milyen szinten van a demokrácia?

Figyelt kérdés

2015. dec. 3. 10:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Olyan szinten, mint a kétharmad.
2015. dec. 3. 10:38
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Itt nyugszik Demokrácia

élt: 1989-2010

2015. dec. 3. 10:43
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Demokrácia nulla.
2015. dec. 3. 10:47
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Önmaga szomorú paródiája.

Már látszat szinten is csak alig működik.

2015. dec. 3. 10:50
 5/11 anonim ***** válasza:
3%
Demokrácia van, de korrupció is. Az emberek hajlamosak összekeverni a kettőt.
2015. dec. 3. 12:13
 6/11 anonim ***** válasza:
a demokrácia úgy ahogy de megvan az jó is lenne így ,ha mellette nem lenne ez a irtó nagy politikai bűnözés.
2015. dec. 3. 12:31
 7/11 A kérdező kommentje:

"a demokrácia úgy ahogy de megvan az jó is lenne így ,ha mellette nem lenne ez a irtó nagy politikai bűnözés."

Ha lenne igazi demokrácia akkor nem létezne politikai bűnözés. Szerintem a demokrácia nem csak abból kéne hogy álljon hogy négyévente el lehet menni szavazni (ráadásul ugyanazokra csak más szinezetben). Demokráciában mindenkinek vannak jogai, de kötelezettségei is. Ha pedig valaki nem tesz eleget a kötelezettségeinek akkor annak következménye kellene hogy legyen de én semmi ilyesmit nem látok.

2015. dec. 3. 12:42
 8/11 anonim ***** válasza:
90%

[link]

Tombol a demokrácia, csak oda kell figyelni, mit osztasz meg facebook-on..

2015. dec. 3. 13:07
 9/11 anonim ***** válasza:
92%
Nem volt népszavazás az Alkotmányról, se Paksról, se a vasárnapi boltbezárásról és mint a közelmúltban kiderült, az olimpia rendezésről sem lesz. Mindenki döntse el maga, hogy ez még demokrácia, vagy már nem az!
2015. dec. 3. 16:56
 10/11 anonim ***** válasza:
35%

Kétharmad szerint van demokrácia. Aki meg nem a Fideszre szavazott, aszerint nyilván nincs. Szavazni se volt, mert azt demokráciában nem szokás.

Tudom sajtószabadság sincs, csak olyan diktatúrában élünk, ahol vég nélkül lehet kiabálni, hogy se sajtószabadság, se demokrácia!

Valaki feloldhatná bennem ezeket az ellentmondásokat, mert addig kénytelen vagyok azt írni, hogy bizony demokráciában élek!

2015. dec. 3. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!