Magyarországon mikor kezd el tombolni a feminizmus úgy mint Észak-Amerikában vagy Nagy Britanniában?
Figyelt kérdés
Ugye azért itt is komoly ügyet csináltak az Ákos-Kövér duó magánakciójából.2016. márc. 18. 13:56
41/47 anonim válasza:
Támogatom is hajrá szpjanak csak mehet a gyár 12 óra komolyan nagyon helyes. Akkor legalább lenne dupla munkaerő.
42/47 anonim válasza:
Renben, nem akadályozlak meg benne.
43/47 anonim válasza:
18%-os te nem vagy férfi...egy régebbi kommentedben amikor a nőkről beszéltél, akkor úgy mondtad, hogy: "mi nők", meg: " nekünk nőknek", meg még sorolhatnám. Szóval vagy szemêlyiségzavarod van vagy egy idegbeteg vagy, vagy férfinak adod ki magad hogy így ne tudjunk vitatkozni, vagy homoszexuális vagy.
44/47 anonim válasza:
Megmutatod azokat a kommenteket?
45/47 anonim válasza:
Itt is vannak hasonlóak, és te vagy az a 17%-os!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__75..
Ha nem jelenik meg a link, elküldöm üzenetbe.
46/47 anonim válasza:
És hol mondtam benne, hogy nő vagyok?
47/47 anonim válasza:
"18%-os te nem vagy férfi...egy régebbi kommentedben amikor a nőkről beszéltél, akkor úgy mondtad, hogy: "mi nők", meg: " nekünk nőknek", meg még sorolhatnám. Szóval vagy szemêlyiségzavarod van vagy egy idegbeteg vagy, vagy férfinak adod ki magad hogy így ne tudjunk vitatkozni, vagy homoszexuális vagy."
Én végigolvastam, és jókat röhögtem ezen a komplexusos feminácin. :D Itt is szórakoztató amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!