Magyarországon mikor kezd el tombolni a feminizmus úgy mint Észak-Amerikában vagy Nagy Britanniában?
"Szerintem a nőknek ha dolgoznak akkor nem marad idejük a gyerekre pedig az anya a legfontosabb egy gyerek életében."
Szerintem ez csak egy légbőlkapott állítás, semmi alapja sincs.
"Másfelől egy nő elvárja hogy a férfi többet keressen plusz van egy hét amikor beszámíthatatlanok a nők mert menstruálnak és akkor idegbetegek. Meg ugye a férfi vegyen mindent a házat az autót az étterem szóval keressen jobban de a nő addig menstruál kevesebbet dolgozik érzelmi alapon dönt meg még az othoni teendőit is meg kéne csinálni hogy a végére ne egy elvált anyuka legyen"
Ha te ezt elvárásnak fogod fel, akkor mégis miért mész hozzá egy olyan nőhöz, aki elvárja, hogy többet keressél? Ha meg élvezed, hogy ilyen elvárásai vannak egy nőnek, akkor mi ne tudná egy nő is élvezni, hogy a párja milyen elvárásokal megy hozzá? És mint ahogy írtad egy nőnek otthon is főznie kell, ha nem akar elvárni. Ez így van, mert ilyenek a férfiak.
"Szerintem ez csak egy légbőlkapott állítás, semmi alapja sincs. " XD jólvan akkor te is troll vagy
"Ha te ezt elvárásnak fogod fel, akkor mégis miért mész hozzá egy olyan nőhöz, aki elvárja, hogy többet keressél? Ha meg élvezed, hogy ilyen elvárásai vannak egy nőnek, akkor mi ne tudná egy nő is élvezni, hogy a párja milyen elvárásokal megy hozzá? És mint ahogy írtad egy nőnek otthon is főznie kell, ha nem akar elvárni. Ez így van, mert ilyenek a férfiak." Férfiak tudnak magukra főzni de akkor kezdjük ott hogy nem a férfi akar jobban keresni hanem a mai nők akarják hogy jobban keressenek. Mert a mai anyagias világban erre megy ki. Persze lehet vannak normális lányok csak azok nem a fővárosban vagy nagyon kevesen lehetnek vagy bűnrondák és nekik mindegy. Szóval vagy többet keresel egy nőnél vagy elválik és keres olyat aki többet keres. Ez nem a férfiak hibája hanem a nőké akiknek ilyen elvárásaik vannak mondjuk abból a szempontból igaz hogy a férfiak hibája hogy mindenki a plázariban*cot akarja csak az meg pénzt akar munka nélkül. Mára meg már minden épkézláb nő aki nem 100 kiló vagy nincs defektje az anyagias. Nem biztos hogy tud róla de nyaralás vacsora ruha mozi egyik sem ingyen van az autó ház meg pláne. Szóval ha megakarjátok változtatni a férfiak gondolkozását akkor változzatok meg ti hogy együtt lehessen élni veletek ne legyen egy folyamatos feszélyezés érzet.
""Szerintem a nőknek ha dolgoznak akkor nem marad idejük a gyerekre pedig az anya a legfontosabb egy gyerek életében."
Szerintem ez csak egy légbőlkapott állítás, semmi alapja sincs. "
Utolsó:olvass pszichológiát és gyerek fejlődés tant.Rájössz milyen keveset tudsz.
"akkor változzatok meg ti hogy együtt lehessen élni veletek"
Megpróbálom feloldani ezt a látszólagos ellentmondást.
1. lehetőség férfival fogsz élni
2. lehetőség mazochista vagy és szeretsz olyanokkal együttélni, akikkel nehéz együtt élni
Melyik a helyes?
Nem vagyok nő.
De komolyan nem értem, ha valakinek ennyi baja van a nőkkel, az mit keres a közelükben. Csak a gyerek miatt? Vagy csak a szex miatt?
Mindkettő manapság viszont házasodni sem szoktak. Mert a nők megbízhatatlanok. Félrekefélnek mindenkivel. A férfiak meg kihasználják. Amúgy ha a nő hűséges lenne akkor a legtöbb férfi is az lenne. Ha egy férfi félrelép akkor is csak azért mert elcsábította egy nő. Viszont egy nő az mindig a jobbat választja. Vagyis azért csal meg mert több pénz vagy sármosabb valakit akar. Egy férfi meg azért hogy mert csak szexelni akar de igazából a nőjét szereti. Csak valahogy az állatvilágból egy oroszlánnak van egy háreme míg a nőstények az alfát akarják a legjobbat aki pedig nem annyira jó az a második legjobbat egyebek.
Vagyis ma közös jövő egy nővel elég nehézkes mert érzelmek alapján meg anyagiak miatt elhagynak. A férfi miatti válás ritka meg olyanról se nagyon hallok hogy a férfi azért házasodik mert gazdag a nő. Vannak ilyenek de nem jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!