Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megsemmisült a CD a rendőrsége...

Megsemmisült a CD a rendőrségen. Mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés
[link]
2016. márc. 17. 08:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda "véletlen", bár ez még belefér, elvégre könnyű pótolni. Biztos van róla másolat, ha pedig nincs, ingatlan adásvétel amúgy is visszakövethető.
2016. márc. 17. 09:17
 2/15 anonim ***** válasza:
...hát ezek a CD-k már csak ilyen önmegsemmisítők:))
2016. márc. 17. 09:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy példa arra, hogy a szervezett bűnözés Magyarországon államilag rendszeresített módszer.

De ezt eddig is tudtuk.

2016. márc. 17. 09:55
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Semmit - ilyenkor megint csak belinkelnem azoknak, akik szerint nincs diktatura Magyarorszagon...

Biztos a rendorseg veletlenul megsemmisitette. Valaki elejtette, aztan pozdorjava tortek. Veletlenul.

2016. márc. 17. 10:23
 5/15 anonim ***** válasza:
Egy CD-t annyira nem konnyu azert teljesen tonkre tenni...
2016. márc. 17. 11:45
 6/15 anonim ***** válasza:

- Te Anti, sajna el kell küldenünk a bíróságnak azoknak a telkeknek a listáját, amiket te áron adtál el.

- Nem lehetne kitalálni valamit?

- Mit?

- Mondjuk bemondjátok, hogy nincs bizonyíték.

- De hát itt van az orrom előtt.

- Törd össze.

- Azt nem tehetem.

- Ugye tudod ki a haverom?

- Tudom.

- Akkor?

- Oké, bemondjuk, hogy megsemmisült a pendrive.

- A sok hülye nyugger nem tudja mi az, mondjátok azt, hogy CD.

- Jó, akkor bemondjuk, hogy megsemmisült a CD.

- Köszöntem, na szevasz.

2016. márc. 17. 12:01
 7/15 anonim ***** válasza:

Én vagyok a hülye, hogy reménykedtem van valami felülvizsgálat, de csak egy szaros polgári perről van szó, ahol pont Rogán a felperes személyiségi jog megsértése során. A ingatlaneladások névsora pedig azért kellett, hogy közte volt-e büntetett előéletű. Így valós-e a "Rogán bűnözőkkel üzletelt" kijelentés.

Tehát bármit is bizonyított volna, komolyabb következménye nincs.

2016. márc. 17. 12:15
 8/15 anonim ***** válasza:
Nyilván fatális véletlen.Van ilyen...
2016. márc. 17. 12:52
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Mintha nem lett volna már ilyen évekkel ezelőtt. RTL-nél hirtelen videófelvételek tűntek el, mentek tönkre, stb. Mikor pár MSZP-s képviselőnek volt hasonló köre. Szóval nem csak a Fidesznél van ilyen.

Amúgy viccet félretéve, ha olyan minőségű a CD könnyen tönkremegy. Én is jártam már úgy, hogy egy olcsóbbik CD-n volt egy anyag, be is raktam a gépbe, működött rendesen, kivettem, visszaraktam a tokba, legközelebb meg mikor raktam be a gépbe már nem olvasta be soha többet egyetlen egy lejátszó. Nem védeni akarom őket, mert nyílt titok, hogy nem véletlenül ment tönkre, de más körülmények között simán lehetséges ilyen.

2016. márc. 17. 12:53
 10/15 A kérdező kommentje:

#9: Nem értem mit akarsz mondani, de még az összefüggést sem!

"Mintha nem lett volna már ilyen évekkel ezelőtt. RTL-nél hirtelen videófelvételek tűntek el, mentek tönkre, stb. " - Miért milyen felvételek tűntek el? Miről volt szó? És a másik, az RTL mióta nyomozóhatóság ami bizonyítékokat tárol??? Hogy kerülnek a képbe?

"Amúgy viccet félretéve, ha olyan minőségű a CD könnyen tönkremegy." - Talán 2016-ban nem CD-t kéne használniuk, hanem más adathordozót, például az Olimpia anyagát pendrive-on adták már be a hős vezetőink.

2016. márc. 17. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!