Csak egy példa arra, hogy a szervezett bűnözés Magyarországon államilag rendszeresített módszer.
De ezt eddig is tudtuk.
Semmit - ilyenkor megint csak belinkelnem azoknak, akik szerint nincs diktatura Magyarorszagon...
Biztos a rendorseg veletlenul megsemmisitette. Valaki elejtette, aztan pozdorjava tortek. Veletlenul.
- Te Anti, sajna el kell küldenünk a bíróságnak azoknak a telkeknek a listáját, amiket te áron adtál el.
- Nem lehetne kitalálni valamit?
- Mit?
- Mondjuk bemondjátok, hogy nincs bizonyíték.
- De hát itt van az orrom előtt.
- Törd össze.
- Azt nem tehetem.
- Ugye tudod ki a haverom?
- Tudom.
- Akkor?
- Oké, bemondjuk, hogy megsemmisült a pendrive.
- A sok hülye nyugger nem tudja mi az, mondjátok azt, hogy CD.
- Jó, akkor bemondjuk, hogy megsemmisült a CD.
- Köszöntem, na szevasz.
Én vagyok a hülye, hogy reménykedtem van valami felülvizsgálat, de csak egy szaros polgári perről van szó, ahol pont Rogán a felperes személyiségi jog megsértése során. A ingatlaneladások névsora pedig azért kellett, hogy közte volt-e büntetett előéletű. Így valós-e a "Rogán bűnözőkkel üzletelt" kijelentés.
Tehát bármit is bizonyított volna, komolyabb következménye nincs.
Mintha nem lett volna már ilyen évekkel ezelőtt. RTL-nél hirtelen videófelvételek tűntek el, mentek tönkre, stb. Mikor pár MSZP-s képviselőnek volt hasonló köre. Szóval nem csak a Fidesznél van ilyen.
Amúgy viccet félretéve, ha olyan minőségű a CD könnyen tönkremegy. Én is jártam már úgy, hogy egy olcsóbbik CD-n volt egy anyag, be is raktam a gépbe, működött rendesen, kivettem, visszaraktam a tokba, legközelebb meg mikor raktam be a gépbe már nem olvasta be soha többet egyetlen egy lejátszó. Nem védeni akarom őket, mert nyílt titok, hogy nem véletlenül ment tönkre, de más körülmények között simán lehetséges ilyen.
#9: Nem értem mit akarsz mondani, de még az összefüggést sem!
"Mintha nem lett volna már ilyen évekkel ezelőtt. RTL-nél hirtelen videófelvételek tűntek el, mentek tönkre, stb. " - Miért milyen felvételek tűntek el? Miről volt szó? És a másik, az RTL mióta nyomozóhatóság ami bizonyítékokat tárol??? Hogy kerülnek a képbe?
"Amúgy viccet félretéve, ha olyan minőségű a CD könnyen tönkremegy." - Talán 2016-ban nem CD-t kéne használniuk, hanem más adathordozót, például az Olimpia anyagát pendrive-on adták már be a hős vezetőink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!