Mit szóltok megint ehhez a kamuhírhez? Többi lent.
Mire jó egyes emberkenek, hogy ilyennel etetik a népet?
Azt írja hogy a gázolaj 280 és most épp drága is volt.
Szemét hazugság. Most a válságban igen az alsó határ 89 cent, de többnyire 1 eró felé megy, tehát nem volt drága. Egyébként 6-8 éve nem volt ilyen olcsó.
Egy 5 szobás családi ház kifűtése az így is drága olajjal csak akkor lehet 200 ezer ft (kevesebb mint 800 eur), ha előtte minimum 50 ezret ráköltöttek szigetelésre és modernizálásra. Egy normál ekkora ház 3000 liter olajat eszik, ami közel ennyi euró. Gázzal meg lehet úszni 1200 ból, de az sem 200 ezer ft.
És a klasszikus, amikor összehasonlítja a Rákóczi (alisa Julischka) szalámit az itthini télinek az árával. Persze meg lehet magyarázni hogy csórikámnak mind téli mert nem ismeri, de aki bajoroknál tud 5 szobás házat venni vagy bérelni, annak van pénze iss rendes szalámira is.
Miért jó ezeknek az embereknek hogy hülyítik a népet? És miért nem beszélnek az ingatlanadóról, ami egy 1 szobás lyukra is van, a kutyaadóról, és a kötelező tv/rádió díjról, amit akkor is fizetsz ha egy üres lakásban laksz?
Igen, mert annyiban érintett vagyok hogy kint élek, és ismerősökön keresztül ömlenek ezek a kiragadott marhaságok.
És van olyan ismerős aki elhiszi és azt hiszi hogy milyen arany életem van, és milyen könnyű nekem.
Konkrátan lassan egy évtizede kint vagyok, és látom hogy igen az árak már ott vannak mint németeknél, a bárek meg nem igazán. De ezt még tetézik ezek a szenzációhajhász vagy lájkvadász emberek azzal hogy elkapnak pillanatokat, amikor kapnak romlott Lyonert 80% kedvezmánnyel, és akkor osztják a "pórnépet" hogy ott aztán olcsóbb mint itthon a tescos "parizel".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!