A tudatlanabb emberek hajlamosabbak inkább a szélsőséges politizálásra?
Figyelt kérdés
2016. márc. 12. 15:40
11/13 anonim válasza:
Valószínűleg akkor te is egy ebbe a korosztályba tartozó "érettebb vagyok a koromnál" típusú gyerek vagy. Adj magadnak még pár évet, aztán nézd vissza, mit és hogy gondoltál. Nekem is ég és föld volt a különbség aközött, amit az egyetem elkezdésekor gondoltam és aközött, amit a befejezése után.
12/13 anonim válasza:
Valószínűleg 10+ éve nem járok egyetemre, de tök mindegy, te az interneten keresztül úgy néz ki többet meg tudsz állapítani az emberről, mint egy boszorkánymester az asztro tv-ből.
Nyilván sz..rni kell rá, hogy én tényekkel alátámasztottan állítok valamit, te meg csak beleböfögsz valamit a levegőbe, de ez úgy látom az internetre rácsodálkozó 70 éves vénkommunisták kiváltsága... Szóval akkor foglaljuk össze: szerinted az értelmiség az MSZP-t támogatja, azért mert csak?
13/13 anonim válasza:
De amúgy most visszaolvastam és meggyőződtem róla -ismét-, hogy nem írtam sehol semmit a politikai beállítottságomról. Megnyugtatlak: az elmúlt 3 választáson mindháromszor a Fideszre voksoltam, azelőtt egyszer pedig az MDF-re. A tény attól még tény marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!