Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Nem érdekes?

Fideszesek! Nem érdekes?

Figyelt kérdés

Nem találjátok furcsának, hogy miközben a Jobbikot és az MSZP-t mocskolják a Fidesz teljesen makulátlan? (hehe)

A kampány mellett erre is telik Viktoriónak? Netán Savanyú a narancs?

2010. ápr. 2. 14:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
68%

"és átlépik a demokrácia adta kereteket, a börtönben fognak rohadni"

A választások után az már messze nem demokrácia adta, hanem Fidesz-szabta keret lesz! :)

2010. ápr. 2. 15:48
 12/27 anonim ***** válasza:
29%
Hejj,nem semmi,azt hiszi sok ember ,hogy akik a lopások ideje alatt ,ott voltak a parlamentben akkor azok nem loptak???!A turót nem Viktorkának miből lett volna meg minden luxusa?Még tán a seggét is egy szolga törölgeti ki szarás után.Haggyuk már sokan még hisznek a mesékben ,én már nem.Ja egyébként drága Viktorka Hívta meg tagnak Vonát nem magától lépet be.Tudjátok a híres embereket magukhoz kell édesgetni mert akkor sokkal több lesz a szavazat.Ja meg a remek elnöknek való Viktórus az aki ott hagyta a híveit láttam a tv-be meg a neten ,hogy iszkolt a tüntetéseken,a híveinek meg ki lődősték a szemüket.Hú de él harcos ,na ott látszott meg hogy ő is hazug és nem érdeke a népe sorsa.
2010. ápr. 2. 16:21
 13/27 anonim ***** válasza:
29%

"Az hogy te itt írkálsz a történelmen nem fog változtatni. A Jobbik mindenképp hatalomra kerül, vagy így, vagy úgy.."

Hát, te nagyon el vagy tévedve, kedves hozzászóló. A Jobbik most van a maximumon, innen már csak lefelé vezet számukra az út. Ennél több szélsőségre hajló szavazó ma nincs Magyarországon, a gazdasági helyzet konszolidálódása után pedig viharos gyorsasággal fog elszivárogni a Jobbik mostani tábora is. A Parlamentben közröhej tárgya lesz a Jobbik, úgy fognak tőle elhúzódni az emberek, mint a leprásoktól. A Jobbik tábor nagy részét volt MSZP-SZDSZ-es szimpatizánsok alkotják. Csak az MSZP most már nagyon gáz, hát így a Jobbik színeiben, szélsőjobbosként ordítjátok meg föcsögitek szanaszét a zsigeri Orbán- és Fidesz gyűlöleteket. Elég végignézni az iménti hozzászólásaitokat. Jobbikos agymosott kiskomcsik, azok vagytok, semmi más.

2010. ápr. 2. 20:05
 14/27 anonim ***** válasza:
84%
Makulátlan? A Pintér Sándorukkal elég sok szimpatizáns elfordult tőlük a Jobbik felé. Mármint a környezetemben ezt tapasztaltam/tapasztalom. Egyik párt sem makulátlan a médiában.
2010. ápr. 6. 14:54
 15/27 anonim ***** válasza:
47%
Az a bajom a jobbikkal,hogy pont olyan,mint a többi. Szerintem érjük be a fidesszel,amíg nem jön egy újabb csodabogár radikális párt.
2010. ápr. 6. 15:17
 16/27 anonim ***** válasza:
45%
Dehogynem érdekes, meg az is, hogy az emberek cigányminiszterlnököt akarnak, mégtöbb cigánnyal és segéllyel.Fityesz istenítők szánalmasak vagytok.Szebb Jövőt!!
2010. ápr. 6. 15:19
 17/27 anonim ***** válasza:
33%

"Dehogynem érdekes, meg az is, hogy az emberek cigányminiszterlnököt akarnak, mégtöbb cigánnyal és segéllyel.Fityesz istenítők szánalmasak vagytok.Szebb Jövőt!!"

Kibújt belőled is az orbáncigányozós ősszoci-szadeszes! Újabb ékes példáját adod annak, hogy a Jobbik táborának zöme Fletó egykori agymosott híveiből áll.

2010. ápr. 6. 15:36
 18/27 anonim ***** válasza:
63%

14:55-nek:

Te tényleg ilyen önsanyargató vagy?

Neked tetszett az elmúlt 12 év?

Ha igen, akkor te a másik oldalon állsz.Te is félsz.

És jogosan félsz, a Jobbik a te ellenséged. A hozzád hasonlók el lesznek törölve. Ha nem most, akkor 4 év múlva.

2010. ápr. 6. 17:56
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Mi van öcsi, nem ad pinát az asszony?Baromság a kérdésed, hallgatsz te rádiót, pl. Kossuth?Na ott hallgasd meg az MSZP reklámját, aztán írjál normális kérdést, te szerencsétlen...
2010. ápr. 6. 18:15
 20/27 A kérdező kommentje:
A nagy átlagra próbáltam én utalni, de valóban feltűntek trágár elemeket tartalmazó MSZP-s reklámok, amik elég meghökkentőek a 8 év után...DE a Fidesz lényegesen kevesebb kritikát kap...Bár kissé gúnyos köntösbe bújtatva kérdésem erre vonatkozik..."te szerencsétlen"
2010. ápr. 6. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!