Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kit és miért zavar a vasárnapi...

Kit és miért zavar a vasárnapi bolt bezárás?

Figyelt kérdés
Amikor kikerültem 2003-ba Németországba 2 hónapra, nekem is furcsa volt, hogy gyakorlatilag vasárnap minden zárva van de hamar megszoktam. A nyugat-Európai országok többségében ez természetes. Nálunk miért nem az?

2016. márc. 10. 12:05
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon zavar a vasárnapi zárva tartás. Sokszor volt rá példa, hogy csak vasárnap tudtam vásárolni - természetesen a munka miatt.
2016. márc. 11. 09:40
 22/30 anonim ***** válasza:

1 diktatorikus modszerrell lett bevezetve

2 kamu indokkal

3 a többség akarata ellenére

4 szombaton normális ember nem megy önszántábol boltba a tömeg miatt

5 hétköznap az embmierek dolgoznak, hétvégén lenne idejük elherdálni azt az örült vagyonukat

6 vagy so

2016. ápr. 10. 10:48
 23/30 anonim ***** válasza:
És németben meg nyugaton az éttermek is zárva vannak?
2016. ápr. 10. 10:50
 24/30 anonim ***** válasza:
Engem zavar. Eddig is azt ment vasárnap boltba, akinek muszáj volt. Sokszor szombat estig dolgozom. Vasárnap tudnék bevásárolni. Mivel Szlovákia közel van hozzám, így átmegyek, megveszem vasárnap a heti élelmet
2016. ápr. 11. 10:50
 25/30 A kérdező kommentje:
Örüljetek mehetek vasárnap vásárolni!!
2016. ápr. 11. 12:13
 26/30 anonim ***** válasza:

Jövő héten majd kitalálják, hogy kötelező lesz vasárnap is nyitva tartani.

Én annyira nem örülök.

2016. ápr. 11. 12:43
 27/30 anonim ***** válasza:

Most már a Fideszt is zavarja, így, hogy elindult az ügyben a népszavazási kzdeményezés.

Befostak a nép erejétől :D

Rogán be is jelentette a zárvatartás visszavonását :D

[link]

2016. ápr. 11. 12:51
 28/30 anonim ***** válasza:
A magyarok többet dolgoznak hétvégén, mellékállásban, túlórában. Kénytelenek hétvégén is dolgozni. Akkor meg nem is értik, hogy mit akarnak tőlük, vagy miről beszélnek, amikor a kereskedők vasárnapi pihenését emlegetik.
2016. ápr. 11. 14:19
 29/30 anonim ***** válasza:

Nagyon zavar, mert előre kell készletezni, felkészülni, mikor lehet, hogy szombaton reggeltől estig dolgozom.

Szombaton estére már ki vannak fosztva a boltok, óriási sorok vannak mindenütt. Ha pénteken vásárolok, hasonló a helyzet, és a kenyér még meg is szárad vasárnapra, vagy hétfőre.

Leginkább ez, a pénteki, szombati sorbanállás, várakozás zavar. Órákig tart egy bevásárlás.

2016. ápr. 11. 15:11
 30/30 anonim ***** válasza:

"Befostak a nép erejétől :D "

Én inkább taktikázásnak gondolom. A népszavazás eredménye kötné a kezüket, így meg nem, ergo ha akarják hozhatnak később bármilyen hasonló tartalmú törvényt.

2016. ápr. 12. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!