Ti is úgy látjátok, hogy minél több idő telik el a rendszerváltás óta, annál jobban nő a Kádár-nosztalgia?
Figyelt kérdés
A 80-as években csak csendben rimánkodtak az emberek, hogy legyen vége, a 90-es években mindenki leszarta az elmúlt éveket, csak a jövővel foglalkozott, 2000-es évek passz, akkor nem igazán volt ilyen töltete a mindennapi életnek, 2010-től meg egyre többen vágynak vissza a szocializmusba.2016. márc. 8. 20:55
11/16 anonim válasza:
Nem...
Csak a szegényebb réteg vágyik vissza a cocializmusba, mert akkor mindent megkaptak az államtól.
12/16 anonim válasza:
Akik a Kádár-rendszert emlegetik, azoknak a kiszámíthatóság, a biztos, szilárd alap hiányzik az életükből.
Úgy en bloc nem akarják vissza azt, ami akkor volt, csak néhány aspektusát.
13/16 anonim válasza:
Nem bántani akartam a nosztalgiásokat. Ha kérnék, és megtehetném, nagyon szívesen visszaküldeném őket 1975-be, hogy legyenek boldogok.
14/16 anonim válasza:
Én is szoktam nosztalgiázni. Teljesen természetes dolog a régi szép időkre gondolni. De vannak olyan dolgok, amiket nem hoznék vissza szívesen, pl.
-iskolaköpeny viselése
-sorban állás az üzletek előtt
15/16 anonim válasza:
'Ha kérnék, és megtehetném, nagyon szívesen visszaküldeném őket 1975-be, hogy legyenek boldogok.'
Hányszor tennéd meg ezt?
16/16 anonim válasza:
Az idő megszépíti az emlékeket. És csak a szépre emlékeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!