Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik pártra szavazol április...

Melyik pártra szavazol április 11-én? + az ország melyik részén laksz?

Figyelt kérdés
Igen, tudom, ez a sokadik efféle kérdés. Csakhogy most a lakóhelyre is kíváncsi vagyok. Mindenkitől azt kérem, hogy a párt neve mellé írja le a megye nevét (vagy Budapestet, vagy ha külföld, akkor azt, hogy külföld), ahol most él.
2010. ápr. 2. 07:13
 71/91 anonim ***** válasza:
29%
Én a Jobbikra fogok szavazni, de tökéletesen megértem azt aki nem megy el szavazni, mert a töke tele van már mindennel. Sokan ígértek már sok mindent. Bízzunk benne, hogy Jobbik meg is valósítja! :) (egyébként én a közbiztonság javítása miatt szavazok rájuk, ez már tényleg nem állapot.)
2010. ápr. 5. 23:11
 72/91 anonim ***** válasza:
30%

Tudjátok mire leszek kíváncsi, de nagyon!

Ha netán mégis az LMP, MSZP, vagy FIDESZ nyer és itt, szinte mint egy közvélemény kutatáson , a legtöbb ember a JOBBIK-ra fog szavazni, akkor hogyan fogják magyarázni a végeredményt, hogy hogyan lett egy minden fórumon elítélt pártból mégis győztes, miközben mindenhol vállvetve a fórumok tömkelegén, az emberek döntő többsége a JOBBIK-ot támogatja?

Ez több mint érdekes válaszokat vonhat maga után, sőt ez már gyanús is lehet, csak gondolva 2006-os választásokra.

2010. ápr. 6. 00:00
 73/91 anonim ***** válasza:
42%

JOBBIK

Fejér megye

Fidesz-MSZP egy kaptafa, nekem nem kell, csak egymást tudják oltogatni.

2010. ápr. 6. 00:19
 74/91 anonim ***** válasza:
0%

Akaszd fel magad te!Egyrészt mert jobbikos vagy másrészt, mert nem tudsz írni! BM!

MSZP

2010. ápr. 6. 05:39
 75/91 anonim ***** válasza:
51%

ki ez az őrült??????????

És mi az a Desu?

2010. ápr. 6. 08:02
 76/91 anonim ***** válasza:
16%

Én is azon a véleményen vagyok, hogy sok a fidesznek a 2/3-ad, ráadásul nincs is programja. A jobbik nekem nagyon radikális, a programját baromságnak tartom. Civil mozgalomra szavaznék, de akkor el sem kéne mennem, mert úgysem kerül be, tehát marad az MSZP, ami meg nem érdemli meg.

Fejér megye

2010. ápr. 6. 10:38
 77/91 anonim ***** válasza:
34%
Úristen 77%-és még ti mondjátok, hogy radikális, meg erőszakos párt a jobbik.Csak gratulálni lehet neked, egyrészt a stílusodért, másrészt azért, mert 3.ra is belemennél abba a zsákutcába, ahol még 4 napig vagyunk.Hála mi Jobbikosok megkímélünk a az Mszp győzelmétől.
2010. ápr. 6. 10:41
 78/91 anonim ***** válasza:
90%
Jobbik-Budapest! Szinte az összes ismerősöm rájuk szavaz! 100-ból 10-en meg a többire.
2010. ápr. 6. 11:06
 79/91 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen JOBBIK! Bács-Kiskun

Elégedett vagyok:)!

2010. ápr. 6. 11:45
 80/91 anonim ***** válasza:
100%
Jobbik! Budapest
2010. ápr. 6. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!