Melyik pártra szavazol április 11-én? + az ország melyik részén laksz?
Tudjátok mire leszek kíváncsi, de nagyon!
Ha netán mégis az LMP, MSZP, vagy FIDESZ nyer és itt, szinte mint egy közvélemény kutatáson , a legtöbb ember a JOBBIK-ra fog szavazni, akkor hogyan fogják magyarázni a végeredményt, hogy hogyan lett egy minden fórumon elítélt pártból mégis győztes, miközben mindenhol vállvetve a fórumok tömkelegén, az emberek döntő többsége a JOBBIK-ot támogatja?
Ez több mint érdekes válaszokat vonhat maga után, sőt ez már gyanús is lehet, csak gondolva 2006-os választásokra.
JOBBIK
Fejér megye
Fidesz-MSZP egy kaptafa, nekem nem kell, csak egymást tudják oltogatni.
Akaszd fel magad te!Egyrészt mert jobbikos vagy másrészt, mert nem tudsz írni! BM!
MSZP
ki ez az őrült??????????
És mi az a Desu?
Én is azon a véleményen vagyok, hogy sok a fidesznek a 2/3-ad, ráadásul nincs is programja. A jobbik nekem nagyon radikális, a programját baromságnak tartom. Civil mozgalomra szavaznék, de akkor el sem kéne mennem, mert úgysem kerül be, tehát marad az MSZP, ami meg nem érdemli meg.
Fejér megye
Természetesen JOBBIK! Bács-Kiskun
Elégedett vagyok:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!