Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik pártra szavazol április...

Melyik pártra szavazol április 11-én? + az ország melyik részén laksz?

Figyelt kérdés
Igen, tudom, ez a sokadik efféle kérdés. Csakhogy most a lakóhelyre is kíváncsi vagyok. Mindenkitől azt kérem, hogy a párt neve mellé írja le a megye nevét (vagy Budapestet, vagy ha külföld, akkor azt, hogy külföld), ahol most él.
2010. ápr. 2. 07:13
 61/91 anonim ***** válasza:
65%

Jobbik, Szeged

(A családom többi tagja: egyik bátyám Fidesz, másik Jobbik, Apa Fidesz

Anya Jobbik)

2010. ápr. 5. 20:45
 62/91 anonim ***** válasza:
27%

Nem szavazok.Minek?Nekem bárki mondhatja,hogy ha magyar vagy,azért illene elmenni.Nem amíg én alig bírom eltartani magam az egyetem miatt is +ba addig nekem ne mondja senki,hogy jobb lesz!

Nah nézzünk egy kis 'ígérgetést'!

Fidesz:Munkahelyeket teremtünk!

Kérdés:Hol??:DMinden cég munkahely fabódé(?!?!)bezárt.

Mszp:Megakadályozzuk a szélsőjobb rendszert!

Kérdés:Ennyi?Csak?:OEz nem míltau hoozád MagyarSZoPárt!

Nah és mit ígér a jobbik?

Magyar gárdát!:D:D:D:D:

Hagyjuk már nevetséges!!!!

Nógrád megyéből vagyok!

2010. ápr. 5. 20:51
 63/91 anonim ***** válasza:
28%

20:06

meg ha a 30-36 évesek...

És nekünk azért van már némi tapasztalatunk már mindenkiről...

2010. ápr. 5. 20:54
 64/91 anonim ***** válasza:
67%
Jobbik, Békés
2010. ápr. 5. 21:10
 65/91 anonim ***** válasza:
61%
Jobbik - Budapest, Csepel
2010. ápr. 5. 21:52
 66/91 anonim ***** válasza:
87%

Olvasom a válaszokat és egy kérdés született meg bennem. hogyan lehet fel vagy leszavazni a hozzászólásokat? A demokrácia elméletileg arról szól, hogy mindenki a saját meggyőződése alapján nyilvánítja ki a véleményét. Így mindenki számára a sajátja lesz a helyes. Sokan lesznek, akik nem mennek el szavazni. Sajnos ez valahol nagyon is érthető. A demokrácia játékszabályaihoz az is hozzá tartozna, hogy lehetőséget adjanak arra, hogy emberek sokasága azt x-je be, hogy egyik pártra sem, mert egyik fél sem kínál számomra megfelelően korrekt feltételeket. Szerintem ezért nem szabad elhamarkodottan megbélyegezni őket, hogy homokba dugják a fejüket. Egyszerűen csak elegük van abból, hogy folyamatosan hazudnak, ígérnek és nem látnak hosszú évtizedek alatt valós eredményeket úgy kollektíven. És elegük lehet abból is, hogy a közéletben politikai alapon ítélnek meg egy embert.(pl: Te hova tartozol? Ide közénk, Akkor jó gyerek vagy. Nem közénk tartozol? Na megállj!) Ebből van elegük sokaknak.

Én elmegyek szavazni, pedig nekem is elegem van. Hogy kire szavazok? Az ott, addig a fülkében eldől.

Valahol (szerintem) az volna egy egészségesebb szemlélet, ha nem utálnánk azért a másikat, mert Ő mást lát helyesnek. Valahogy olyan érzése támad az embernek manapság, hogy érzelmi úton olyan könnyű megvezetni a népet. Tulajdonképpen miben értünk egyet? Mikor beszélgetünk normálisan egymással a megoldásokról? Mikor nem nézzük azt, hogy éppen ki mit csinál, miért csinálja, mennyit keres vele...? És ebből, meg a hazudozó politikai életből lehet elege sokaknak. Ezért nem mennek el szavazni. Jó volna egy teljesen más és józan ész párti választási lehetőséget is felkínálni. Ameddig ez nem történik meg és nincs valódi váltás, addig nagyon sokan nem, vagy keserűségből fognak elmenni szavazni.

De ez csak az én véleményem. Nem biztos, hogy igazam van!

2010. ápr. 5. 22:13
 67/91 anonim ***** válasza:
61%

Jobbik, Veszprem megye

Szebb jövöt!

2010. ápr. 5. 22:17
 68/91 anonim ***** válasza:
61%
Jobbik, Csongrád megye
2010. ápr. 5. 22:41
 69/91 anonim válasza:
15%
Jobbik écs csak erre az tom mondani h aki még ezek után az MSZP re szavaz az megérdemli a sorsát föl is kéne akasztani...Szal Jobbik
2010. ápr. 5. 23:03
 70/91 anonim válasza:
17%
veszprém megyeéből irtam elöbb
2010. ápr. 5. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!