Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok többsége pozitív...

A magyarok többsége pozitív vagy negatív szemmel néz Oroszországra és az oroszokra?

Figyelt kérdés

Én úgy vettem észre, hogy a liberális propaganda ellenére az ország többsége utálja Amerikát, Brüsszelt meg az egész akaratát ránk kényszerítő nyugati bandát, ellenben Oroszországról én eddig csak jót hallottam.

Értelemszerű tehát, hogy ki kellene lépnünk az EU-ból és a NATO-ból, és inkább az oroszok érdekszférájába kellene belépnünk.

Az orosz gazdaság az utóbbi években nagy sikereket ért el az energiahordozók, a nemzetközi szállítmányozás és a járműgyártás terén.

Az Európai Unió gazdasága ezzel szemben nem tud felmutatni kézzel fogható kitermelt értékeket, csak a szolgáltatóipart és a banki spekulációkon, uzsorákon nyert milliárdokat.

2016. márc. 6. 18:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
30%
A csilluminati simán manipulálja ezeket az ún. közvélemény kutatásokat meg számokat... szerintem már régen gazdagabb ország mint Olaszország akár...
2016. márc. 6. 21:34
 22/23 anonim ***** válasza:

"GDP? mi az? Miért van rá szükség, ha a fél bolygó a tiéd?"

Neked mi a francra kell számítógép meg internet?

Húzzál ki a tajgára és vágjál fát meg tarts tehenet.

2016. márc. 6. 22:05
 23/23 anonim ***** válasza:

Teged most az erdekel hogy a magyarok mit gondolnak Oroszorszagrol vagy az hogy milyen siralmas Oroszorszag gazdasagi helyzete jelenleg a szankciok miatt? Pontositsd a kerdesedet kerlek.

Egyebkent nem vagyok nagy EU fan sem, voltam kint Moszkvaban, a ket szememmel lattam hogy az orosz gazdasag egy vicc amit csak ok ertenek. Egy kicsit tajekozodj meg, nem muszaj csak a pravdabol.

2016. márc. 6. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!