Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok többsége pozitív...

A magyarok többsége pozitív vagy negatív szemmel néz Oroszországra és az oroszokra?

Figyelt kérdés

Én úgy vettem észre, hogy a liberális propaganda ellenére az ország többsége utálja Amerikát, Brüsszelt meg az egész akaratát ránk kényszerítő nyugati bandát, ellenben Oroszországról én eddig csak jót hallottam.

Értelemszerű tehát, hogy ki kellene lépnünk az EU-ból és a NATO-ból, és inkább az oroszok érdekszférájába kellene belépnünk.

Az orosz gazdaság az utóbbi években nagy sikereket ért el az energiahordozók, a nemzetközi szállítmányozás és a járműgyártás terén.

Az Európai Unió gazdasága ezzel szemben nem tud felmutatni kézzel fogható kitermelt értékeket, csak a szolgáltatóipart és a banki spekulációkon, uzsorákon nyert milliárdokat.

2016. márc. 6. 18:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
42%

Pozitív szemmel nézek rájuk, bár nincs sok ismeretem.

Az biztos, hogy a mentalitásom inkább oda illene, és nem a nyugati ficsúrok közé.

A mi bérszínvonalunknak meg nem kedvez a nyugati fogyasztási kultúra. Ez nálunk csak az irigységet, és a folytonos csalódottságot táplálja.

2016. márc. 6. 19:21
 12/23 anonim ***** válasza:
24%

10-es. Csak erre a vacak libsi dumára futotta? Mindjárt megkapom a "putyinista" jelzőt is. De azt bóknak fogom venni. Látszik semmi érdemit nem tudtál reagálni, helyette elővetted a szokásos libsi lejárató szöveget.

Köss bele a helyesírásomba is, attól még nagyobb valaki leszel.

2016. márc. 6. 19:24
 13/23 anonim ***** válasza:

Sőt, az oroszok még szuper csillagharcossá is tudnak változni én azt hallottam.

Szerintem tök vagányak.

2016. márc. 6. 19:28
 14/23 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező, a drágalátos Oroszországod GDP-je nem éri el még Olaszországét sem, pedig azokról tényleg nem lehet elmondani, hogy valami hű de fejlett munkamorállal és szorgalommal megáldott nép. :D

Nem beszélve arról, hogy az olaszok kevesebb, mint fele annyian vannak és nincs akkora országuk, mint két kontinens. ;)

2016. márc. 6. 19:32
 15/23 anonim ***** válasza:
24%

De a drágalátos Oroszországnak sosem volt nagy a GDP-je. A koldusszegény Oroszország mégis megvívott két világháborút. És a drágalátos Oroszországnak 20 000 atomrobbanófeje van. GDP ide vagy oda, ha nekik mennek, akkor mind meghalunk.

És a nagy atlantisták ne akarjanak itt bőszen háborút meg igazságot osztani, mert a nukleáris hőenergiahullám a liberálist is elpárologtatja.

2016. márc. 6. 19:37
 16/23 A kérdező kommentje:
Én azt mondom éljen Oroszoroszág, ők az a nagyhatalom, akik valóban a barátaink.
2016. márc. 6. 19:46
 17/23 anonim ***** válasza:

# 12/15 Időpont ma 19:24

Most rád mit pazaroljak több enerigát? Ennyit is csak azért érdemelsz meg, mert élvezem ahogy vergődsz.

2016. márc. 6. 19:46
 18/23 anonim ***** válasza:
72%

"De a drágalátos Oroszországnak sosem volt nagy a GDP-je."

Ja, ha sosem volt, akkor most se legyen. Igazad van.

"A koldusszegény Oroszország mégis megvívott két világháborút."

Az elsőt elvesztette, a másodikat pedig segítséggel nyerte és mert rohadt nagy és sokan lakják, valamint elcseszett az infrastruktúra és szélsőséges az időjárás.

"És a drágalátos Oroszországnak 20 000 atomrobbanófeje van."

Ja, mert minden vagyonukat arra költötték. Szépen bele is bukott a Nagy Vörös Ország, amit annyira imádtok. :D

"GDP ide vagy oda, ha nekik mennek, akkor mind meghalunk."

Kik mennek kinek?

2016. márc. 6. 19:48
 19/23 anonim ***** válasza:
76%

'ők az a nagyhatalom, akik valóban a barátaink.'

45-90 között tényleg azok voltak.

2016. márc. 6. 20:01
 20/23 anonim ***** válasza:
GDP? mi az? Miért van rá szükség, ha a fél bolygó a tiéd?
2016. márc. 6. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!