Ha Magyarországon nem nyer teret a liberalizmus, akkor a nagynemzetiek sem erősödnek meg és most egy tisztességes, baloldali országban élnénk?
Ugye mind tudjuk, hogy Magyarországot a liberális könnyelműség tette tönkre és játszotta át a jelenleg regnáló nagynemzetiek kezébe, akik tovább roncsolnak mindent, amit a libsik elkezdtek.
Ha mindez nem történik meg, akkor most egy jóléti, szociális piacgazdaságban élnénk, ami a racionalitás mentén épül fel.
"Ugye mind tudjuk, hogy Magyarországot a liberális könnyelműség tette tönkre és játszotta át a jelenleg regnáló nagynemzetiek kezébe, akik tovább roncsolnak mindent, amit a libsik elkezdtek. "
Ezt honnan "tudjuk"? Mert az hogy neked ez a véleményed, attól ez még nem lesz egyetemes tudás :) Szerintem pl a következmények nélküli és feneketlen korrupció tette olyanná az országot amilyen...
"Ezt honnan "tudjuk"? Mert az hogy neked ez a véleményed, attól ez még nem lesz egyetemes tudás :)"
Akkor jobb lenne, ha elkezdenétek azzá tenni.
"Szerintem pl a következmények nélküli és feneketlen korrupció tette olyanná az országot amilyen..."
A következmények nélküli korrupció libsi és nagymagyar szokás is egyben, tehát pontosan azt mondod, amiről én is beszélek.
"A "tisztességes baloldal" egy oximoron."
Nem.
"A "tisztességes baloldal" egy oximoron."
egyetértek, minden baloldali csak kárt okozott az országnak, Magyarországnak mindig ártottak a kommunisták és most a libsik is!
egy baloldali sem tisztességes.
15.51
"A következmények nélküli korrupció libsi és nagymagyar szokás is egyben, tehát pontosan azt mondod, amiről én is beszélek."
Magyarul ez egy általános jellemző Magyarországon? Akkor minek libsizel? :)
"tisztességes, baloldali országban élnénk?"
Tisztességes? Baloldali?
???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!