Az Rtlklub is azzal a szánalmas hazug hírrel támadja a Jobbikot, hogy egy bankrabló az elrabolt pénzt a Jobbiknak adta, a Jobbik be fogja perelni az RTLKlubot is, ahogy az ATV-t?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 23:12
21/27 anonim válasza:
Betévedt ide egy kis önmagával társalgó szmájliƅuuzi aki azt hiszi, hogy megüti az értelmi szintje azt, hogy E/2-ben társalogjon vele valaki. De aranyos.
22/27 anonim válasza:
höhö..de szellemes valaki..de legalább én kimutatom az érzéseim;D..nem úgy mint más ennyih..-.-
23/27 anonim válasza:
"
A válasz megírásának időpontja: ma 00:04"
menyél hívott anyukád
24/27 anonim válasza:
"höhö..de szellemes valaki..de legalább én kimutatom az érzéseim;D..nem úgy mint más ennyih..-.-
"
amilyen hülye vagy szerepelhetnél a monika show ban
kár hogy megszűnt -.-"
az ember aki magával beszél
lehet még össze is verekednél magaddal
-Mit mondtál te rólam Jóska gyerek Mit mondtál!!!
-ööö semmit nem mondtam én csak egy hülye liberális vagyok
-nem is vagy liberális
-de az vagyok
-de nem
-de igen
-de neeem
-de igennn
azt is össze is verekedsz magaddal :)
25/27 anonim válasza:
Már megint azt a mocskos ertéelklubot nézted? Jobbikos létedre? :O Cccc szégyelld magad!Echo TV talán már unalams?! Hát ilyet....
26/27 anonim válasza:
00:22 te Mónika show-t nézel?..OMGxD
27/27 anonim válasza:
jahha hozzá téve..nem magamban hanem még az előttem szólónak írtam aki nem válaszolt a kérdésemre..ennyire szerencsétlen nem lehetsz hogy nem vetted észre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!