Most már értitek, hogy mért szeretné megszüntetni a Jobbik az Rtlklubot és a tv2őt? (videó lent)
"Székházaikat romboljuk le"
Néhány szavazója komolyan is gondolja...
Nem CSAK a tv adókkal van a probléma hanem az emberekkel is. Nem feltétlen a tv adót inkább a műsorokat kéne beszüntetni, de szerintem ez a legkisebb gond ma Magyarországon.
mszpre fogok szavazni, de igaza van ebben a jobbiknak. a tv-ket tényleg felül kellene vizsgálni, mert ami ott megy folyamatosan az egy botrány. szinte semmi igényes műsor nincs. elég csak megnézni az rtl délutáni műsorait. Betelefonálós műsor Szakáll Mikivel, aki jól csinálja a dolgát, de annyira bugyuta feladványok vannak, hogy látszik, hogy csak be akarják palizni a jónépet. Aztán jönnek az idióta szappanoperák, melyek szerintem minimum E kategóriás filmek. eddig az M1en legalább voltak igényes műsorok (lásd múltkor), de a költségvetést megnyirbálták és már ez sincs.
miért kell külföldi tulajdonban lévő tematikus csatornákat néznem, ha igényes műsort akarok látni??? felháborító.
nem az adót kéne beszüntetni csak néhány hülye adást, pl teleshopok, mónika show ( bár néha jól esik nevetni mennyi hülye ember él)
csodálkozunk, hogy a nyugati országok lecigányoznak minket? mert én ezekt után nem...
a nyugati országok nem emiatt néznek le minket.. inkább az olyanok miatt mint amikor még a BBCre is bekerültünk a csőcseléknek köszönhetöen 2006ba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!