Most már értitek, hogy mért szeretné megszüntetni a Jobbik az Rtlklubot és a tv2őt? (videó lent)
20:27
Te miről beszélsz?
rtl meg tv2 enyhén mszp-s tv, vagyis amíg ment nekik addig azvolt.
A videó nézése közben helyenként felröhögtem, de azért fájdalmas volt látni. :S Nem értek egyet azzal, hogy egy az egyben meg kéne szüntetni a ker.tévéket, de nagyon át kellene alakítani őket (hogy hogyan, arra nekem sincs tippem...) Én a múltkor ezen néztem egy nagyot:
Egy szóval ki nem mondanák, hogy a Jobbikat köpködik. Legalább annyi mersz lenne bennük...
juuuuj. Nagyon őszinte párt. :D
A kérdésre válaszolva: nem.
"a nyugati országok nem emiatt néznek le minket.."
Ez egy felvilágosult értelmiségi álláspontja? Mármint az, hogy a nyugati országok lenéznek minket. Mert én, mint kevésbé felvilágosult, azért megosztom veled, hogy a nyugati országok minden más országot lenéznek, már amennyiben tudnak olyat csinálni az országok:)
És tudod miért? Mert egészségesek, és nem azt sulykolják beléjük naponta 5x, hogy ők csupán náci szarfranciák, rasszista szarbritek, vagy fasiszta szarszlovákok, hanem azt, hogy ők a legnagyszerűbb nemzet a világon.
Azért én nem írnám le annyira a kereskedelmi adókat. Tény, hogy egyre színvonaltalanabb és pofátlanabb műsoraik vannak, egy ideje már nem nézem őket, de számtalan minőségi nyugati műsor is rajtuk keresztül jutott el Magyarországra, amik nem feltétlen művészeti és kulturális értékükben jelesek, de szórakoztató és színvonalas adások. Gondolok itt például a sikersorozatokra, vagy pedig az egész estés filmekre. Ezekre főleg a kereskedelmi tévék tudják sugározni, mivel nekik van rá pénzük.
Egyébként meg hol kultúrarombolók ezek a csatornák? Mónika-show, Győzike, Joshi Bharat? Persze lehet ezeket nem szeretni közönségességük miatt, de hogy rombolnák a kultúrát... nem hiszem. Nem lennének ezek a műsorok, ha nem lenne rá igény. Tudomásul kell venni, hogy az emberek szeretik ezeket a műsorokat. Ha a Jobbikot ez zavarja, akkor indítson olyan csatornát, ahol minőségi kultúrműsorokat adnak, amelyek képesek versenyezni ezekkel. Az embereket meggyőzni kell, nem átnevelni. De abban biztos vagyok, hogy ezeknek az adóknak megszüntetése semmi olyat nem oldana meg, amit a Jobbik remélne ettől az intézkedéstől. Sőt, ha netalántán a hatalom közelébe kerülne a Jobbik, rájönne, mennyire szüksége van ezekre a csatornákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!