A nacionalisták miért erőltetik a felsőbbrendűségét a saját népüknek, amikor nem jobbak, mint mások?
Elég megnézni, hogy itt Európában is mennyi idegenkedés megy a másik iránt, pedig lényegében ugyanolyanok vagyunk, tehát mind európaiak.
A nacionalizmus egy pusztító betegség.
Most komolyan abba akarsz belemenni,hogy mennyit változtak a törvények az évszázadok alatt?
"Férfi-férfivel"-Érdekes,hogy a leszbikusokat nem említed,gondolom azok izgatnak téged.
Most komolyan szerinted életszerű,hogy valaha is 8 éves kislány házasodni fog bárkivel is?
Ha rajtam múlna a házasság,alkohol-és dohányfogyasztás életkor korlátot is felvinném 21 évre.
Kevesebb válás lenne.
Amúgy nem hinném,hogy a 8 éves kislány össze is szeretne házasodni a 40 éves bácsival,ugyanis a házassághoz 2 felnőtt ember szabad akarata kell.
Jó,hát gondolom szerinted majd a liberálisok kitalálják azt is,hogy fegyverrel vihetnek majd embereket,gyerekeket a házasságkötő terembe.
Nonszensz...
# 21/21 Időpont ma 00:41
Csakhogy pedofil esetében van egy korlátozottan cselekvőképes, vagy cselekvőképtelen személy is a képben, míg melegházasság esetén egyedül a nem különbözik. De ugye a hülyék ezt úgyse értik meg, én meg csak élvezem, hátha elpattan egy ér a fejükben :-)
#22 #23
Azért az megvan ugye, hogy most a 21. században is házasítanak 7-8 éves kislányokat.
Azoknak a háza táján szokás ez, akiket ti szeretettel vártok ide európába....
Érdekes,amint a nacionalizmus előkerül,egyből feltűnnek a homofób,rasszista emberek.
Ti nem nacionalisták vagytok,hanem valami más..
"Jó,hát gondolom szerinted majd a liberálisok kitalálják azt is,hogy fegyverrel vihetnek majd embereket,gyerekeket a házasságkötő terembe."
Pontosan ez megy, tőlünk nem is olyan messzire.
Mint már írtam a 'menekültjeitek' háza táján.
"Azért az megvan ugye, hogy most a 21. században is házasítanak 7-8 éves kislányokat.
Azoknak a háza táján szokás ez, akiket ti szeretettel vártok ide európába...."
Xenofób és üldözési mánia egyszerre.
""Jó,hát gondolom szerinted majd a liberálisok kitalálják azt is,hogy fegyverrel vihetnek majd embereket,gyerekeket a házasságkötő terembe."
Pontosan ez megy, tőlünk nem is olyan messzire.
Mint már írtam a 'menekültjeitek' háza táján."
A liberálisok nem szeretik az erőszakkal való kényszerítést.
Amúgy,azt továbbra sem értem,hogy mi köze a migránsoknak a nacionalizmushoz?
A nacionalista csak xenofób lehet?
"Xenofób és üldözési mánia egyszerre."
Xenofóbozhatsz, meg fröcsöghetsz, ahogy csak akarsz, de ez van.
A migránsaid nyílt utcán fejezik le a melegeket, és kislányokkal házasodnak. Nem általános de van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!