Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én vagyok büszke?

Csak én vagyok büszke?

Figyelt kérdés

Nézegetem a tavaly szeptemberi röszkei zavargásról szóló videókat, ahol kommentekben külföldiek a magyarokat istenítik, hogy pl. mi vagyunk Európa megmentői, meg, Hajrá Magyarország!, meg: Bárcsak xy. ország vezetői is olyanok lennének, mint a magyarok stb.

Ilyenkor elgondolkodom azon, mégsem olyan rossz a Fidesz, bár, lehet, hogy a Jobbik még jobb lenne e téren.

Ti mit gondoltok arról, hogy a külföldiek a Youtube-on ennyire dicsőítik a magyarokat?

2016. márc. 5. 21:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
5%

Hát nincs is ezen szégyellnivaló, nem mindenki rózsaszín ködös a jóléttől, egyébtől nyugatabbra, és így nem annyira kérik a sokdiplonyos mérnököt, orvost, informatikust. :)

(Ez talán az egyetlen jó húzásuk Orbánéknak.)

2016. márc. 5. 22:52
 12/18 anonim ***** válasza:
58%

Ja.

Csak az a nagy kár, hogy nem pusztán abból áll egy ország vezetése, hogy drótkerítést húzunk a határra és fejbe rúgjuk azt, aki át akar rajta menni.

Ha ezen múlna minden, akkor Magyarország Luxemburgot beelőzte volna.

2016. márc. 5. 22:53
 13/18 anonim ***** válasza:
53%
De, nagyon büszke vagyok, hogy vadidegen külföldiek mit írnak a youtube-on. Örülök neki, hogy nekik annyira tetszik a magyar kormány, még abban is benne lennék, hogy helyet cseréljek valamelyikkel. Kiváncsi vagyok, mit kommentelne mondjuk 2 hét magyarországi lét után a youtube-ra.
2016. márc. 5. 23:24
 14/18 anonim ***** válasza:
21%
Vakbaloldaliként neked sehol sem lenne jó. Miért álltatod magad?
2016. márc. 5. 23:58
 15/18 anonim ***** válasza:
35%
Mindenhol vannak nácik...
2016. márc. 6. 07:37
 16/18 estibálint ***** válasza:
Én még mindig migránsbarát vagyok, és szégyellem magam emiatt a bunkó falusi paraszt orbán miatt, aki ilyen álszent dolgokkal veszi el az emberek figyelmét azokról a milliárdokról, amiket nem 1-2 BKV-s táskába, hanem sok-sok millió haverzsebbe dug.
2016. márc. 7. 22:06
 17/18 anonim ***** válasza:

Szóval az szól a migránsok mellett, hogy aki "ellenük" van az korrupt?

Hát ezt jól átgondoltad!

2016. márc. 7. 23:39
 18/18 Fodor István Ferenc ***** válasza:
Természetesen én is büszke vagyok, mint minden normális ember. Semmi bajom az idegenekkel a maguk hazájában. Ha az ő szokásaikat akarom megismerni, akkor elmegyek oda. Abban egyébként biztos vagyok, hogy a többség egyetért, csak a nagy pofájú, magukat európainak tartó liberálisok pampognak minden hülyeséget össze. Mi nem beszélünk annyit, de van véleményünk.
2017. ápr. 7. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!