Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én vagyok büszke?

Csak én vagyok büszke?

Figyelt kérdés

Nézegetem a tavaly szeptemberi röszkei zavargásról szóló videókat, ahol kommentekben külföldiek a magyarokat istenítik, hogy pl. mi vagyunk Európa megmentői, meg, Hajrá Magyarország!, meg: Bárcsak xy. ország vezetői is olyanok lennének, mint a magyarok stb.

Ilyenkor elgondolkodom azon, mégsem olyan rossz a Fidesz, bár, lehet, hogy a Jobbik még jobb lenne e téren.

Ti mit gondoltok arról, hogy a külföldiek a Youtube-on ennyire dicsőítik a magyarokat?

2016. márc. 5. 21:09
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
70%

Nem minden nyugati dekadens liberális.

Nincs ebben semmi meglepő.

2016. márc. 5. 21:16
 2/18 A kérdező kommentje:

Csak arra nem gondoltam, hogy ennyien... :)

Pl. 100-ból 99 a magyarok oldalán állnak.

Durva! :)

2016. márc. 5. 21:17
 3/18 anonim ***** válasza:
75%
a Fidesz tudta, hogy ha nem lép fel a migránsokkal szemben, akkor biztos, hogy leváltják a következő országgyűlési választásoknál. Nagyon ügyesen meglovagolták a témát,és kihozták a szituációból számukra a lehető legjobbat. A lényeg, hogy valójában nem hinném, hogy az emberek jólétéért tették ezt, csak be akarták biztosítani magukat további 4 évre.
2016. márc. 5. 21:17
 4/18 A kérdező kommentje:
Hát... én sem szeretem annyira a Fideszt, de ez egy hatalmas PIROS pont volt nekik, s remélem, hogy idén is helyt fognak állni e téren!
2016. márc. 5. 21:19
 5/18 anonim ***** válasza:
78%
Igen, én is értékelem a kormány ezen lépéseit, még ha alapvetően nem is vagyok támogatójuk. Nem szabad elvakultan a "saját pártunk" szavait ismételgetni, mondenkinek kell jogy legyen személyes véleménye.
2016. márc. 5. 21:24
 6/18 anonim ***** válasza:
50%
Orbán külföldi dicsőítése pont ugyanolyan mint Putyiné. Kívülről árad a nagy hazafi propagandája, otthon meg utálják mindkettőt.
2016. márc. 5. 21:27
 7/18 anonim ***** válasza:
4%
A külföldiek épp annyira okosak vagy buták mint a magyarok, nem érdekel hogy mit mondanak.
2016. márc. 5. 21:29
 8/18 anonim ***** válasza:
60%
Én is
2016. márc. 5. 21:48
 9/18 anonim ***** válasza:
19%
én büszke vagyok, hogy magyar vagyok! büszke vagyok Orbán Viktorra, a Fideszre, a kerítésre!
2016. márc. 5. 21:57
 10/18 anonim ***** válasza:
61%
Én az életem háromnegyedét külföldön töltöm. Persze mindenkivel nem beszélhetek, ez képtelenség, de még nem találkoztam olyannal, aki ne helyeselné a magyar kormány tevékenységét migránsügyben. Olyanok hivatkoznak Orbánra, akik mondjuk egy évvel ezelőtt nem tudták volna megmondani, ki Magyarország kormányfője.
2016. márc. 5. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!